معنی دیجیتال مارکتینگ چیست

معنی دیجیتال مارکتینگ چیست+پایان مارکتینگ سنتی

معنی دیجیتال مارکتینگ چیست ؟ دیجیتال مارکتینگ یکی از رایج ترین کلماتی که در بازاریابی به آن اشاره می‌شود. در صنعت تمامی افراد در حال صحبت کردن در مورد دیجیتال مارکتینگ هستند و آن را به عنوان یک راه عالی برای رشد کسب‌وکار و موفقیت در تجارت ستایش می‌کنند. تقریبا هرروز افراد بیشتری به دنبال یادگیری دیجیتال مارکتینگ هستند. هدف ما از این مطلب کمک به شما در درک معنای واقعی بازاریابی دیجیتال است. بنابراین اگر در بازاریابی دیجیتال تازه کار هستید و به دنبال یک تعریف ساده و قابل درک از بازاریابی دیجیتال هستید، این مطلب یک راهنمای عالی برای شماست.

دیجیتال مارکتینگ چیست و چه کاربردی دارد ؟

 اکنون قصد داریم به سوال ” معنی دیجیتال مارکتینگ چیست ؟ ” پاسخی جامع دهیم. دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده نوعی بازاریابی برای تبلیغ و فروش محصولات یا خدمات در اینترنت است. این فرآیند با استفاده از کانال‌های مختلف بازاریابی آنلاین مانند موتورهای جست‌وجو (گوگل و…)، رسانه‌های اجتماعی (اینستاگرام، یوتیوب، توییتر و…) ایمیل و انجام می‌شود. در واقع هدف دیجیتال مارکتینگ دستیابی به مخاطبان هدف از طریق کانال‌های آنلاین مختلف است.

مارکتینگ دیجیتال انواع مختلفی دارد که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از بازاریابی وب سایت، بهینه‌سازی موتور جستجو، بازاریابی محتوا، تبلیغات PPC، بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی ویدئویی و بازاریابی وابسته.

شما می‌توانید صفر تا صد خدمات دیجیتال مارکتینگ خود را بدون هیچ دغدغه‌ای به کارشناسان آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف بسپارید تا در کمترین زمان ممکن بیشترین بازدهی را از افزایش ترافیک گرفته تا فروش لحظه‌ای برای سایت شما به ارمغان آورند .

امیدواریم اکنون درک کرده باشید که معنی دیجیتال مارکتینگ چیست و digital marketing در چه کسب و کارهایی استفاده می‌شود.

دیجیتال مارکتینگ

 

روش کار در دیجیتال مارکتینگ چگونه است؟

روش کار دیجیتال مارکتینگ ساده است. حالا که متوجه شدید معنی دیجیتال مارکتینگ چیست ابتدا باید اهداف دیجیتال مارکتینگ خود را مشخص کنید، یعنی آنچه می‌خواهید با بازاریابی دیجیتال به دست آورید را مشخص کنید. به عنوان مثال فروش یک محصول و یا شناساندن برند خود به مخاطبان. در محله‌ی بعدی، باید تصمیم بگیرید که کدام کانال‌های بازاریابی می‌توانند به شما در دستیابی به اهدافتان بیشترین کمک را برسانند. به عنوان مثال، اگر هدف شما فروش بیشتر است، اجرای کمپین‌های پولی در گوگل می‌تواند نقطه شروع خوبی باشد.

تااینجای مقاله تاحدی با اینکه معنی دیجیتال مارکتینگ چیست آشنا شدید در مراحل بعدی باید برنامه‌ای ایجاد کنید که مشخص کند چه مقدار پول خرج می‌کنید، معیارهای عملکرد خود را تعریف کنید، مخاطبان خود را شناسایی کنید و…این خلاصه یک کمپین دیجیتال مارکتینگ است.

شما به‌سادگی می‌توانید با پرکردن فرم ثبت نام خود یک جلسه مشاوره رایگان با کارشناسان آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف داشته باشید.

کانال‌های مختلف و مفاهیم دیجیتال مارکتینگ

پیرو مقاله معنی دیجیتال مارکتینگ چیست لازم است بگوییم تعدادی کانال دارد که به دو دسته عمده تقسیم می‌شوند. کانال‌های بازاریابی آنلاین و کانال‌های بازاریابی آفلاین. تفاوت اصلی بین این دو این است که کانال‌های بازاریابی آنلاین صرفاً مبتنی بر اینترنت هستند در حالی که کانال‌های بازاریابی آفلاین با دستگاه‌های دیجیتالی مرتبط هستند که لزوماً به اینترنت متصل نیستند. کانال‌های بازاریابی آنلاین شامل موراد زیر می‌شوند:

  • بازاریابی وب سایت
  • بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO)
  • تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC)
  • بازاریابی محتوا
  • بازاریابی ایمیلی
  • بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی
  • بازاریابی وابسته
  • بازاریابی درونگرا
  • بازاریابی موبایلی
  • بازاریابی ویدئویی

بازاریابی وبسایت

یک وبسایت نقطه کانونی همه کمپین‌های بازاریابی دیجیتال است. وبسایت به تنهایی یک کانال بسیار قدرتمند است، اما همچنین وسیله‌ای برای اجرای بیشتر کمپین‌های بازاریابی آنلاین دیگر است. وبسایت شما باید برند، محصول و خدمات شما را به بهترین شکل ممکن نشان دهد. همچنین باید سازگار با موبایل، سریع و استفاده‌ی آسانی داشته باشد. در مارکتینگ وبسایت، هدف این است با تبلیغات، ترافیک و مشتریان بیشتری را جذب کرد تا افراد بیشتری از محصولات و خدمات ما استفاده کنند.

بازاریابی وبسایت

بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO)

سئو به معنای بهینه سازی وبسایت شما برای موتورهای جست‌وجو است. هدف سئو تقریبا مشابه بازاریابی وبسایت است، اما با آن یکسان نیست. گفتیم که در بازاریابی وبسایت با استفاده از تبلیغات سعی در جذب مخاطبان داریم، اما در سئو سعی بر این است که بدون صرف هزینه تبلیغات مخاطبان را جذب کنیم. بنابراین می‌توان گفت که سئو به صرفه‌تر از بازایابی وبسایت است و با جذب ترافیگ ارگانیک، سرمایه بیشتری را برای ما حفظ می‌کند. سئو دارای دسته‌بندی‌های مختلفی است. اصلی‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • سئو فنی
  • سئو روی صفحه
  • سئو خارج از صفحه

بهینه سازی موتورهای جستجو

تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC)

تبلیغات PPC به شما این کمک را می‌کنند تا از طریق تبلیغات پولی، کاربران اینترنت را جذب خود کنید. با راه‌اندازی تبلغاتPPC، می‌توانید تبلیغات خود را به افرادی که به دنبال محصولاتی مشابه شما و یا خدماتی مشابه شما هستند نشان دهید تا آن‌ها را جذب خود کنید. کمپین‌های PPC می‌توانند کاربران را بر اساس ویژگی‌های جمعیتی (سن، جنسیت و غیره) یا حتی علایق یا مکان خاص آنها تقسیم‌بندی کنند. هر بار که یک کاربر روی تبلیغات شما کلیک کند، شما هزینه‌ای را به ارائه دهنده تبلغ می‌پردازید (پرداخت به ازای کلیک).

تبلیغ به ازای کلیک

 

بازاریابی محتوا

دنیای دیجیتال مجموعه عظیمی از محتوا است. محتوای تصویری، نوشتاری، شنیدنی و… . هدف کمپین بازاریابی محتوا، دستیابی به مشتریان بالقوه از طریق استفاده از محتوا است. محتوا معمولاً در یک وب سایت منتشر می‌شود و سپس از طریق رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی، سئو یا حتی کمپین های PPC تبلیغ می‌شود. تفاوت بین داشتن یک وبلاگ و یک کمپین محتوایی، این است که کمپین محتوای هدفمند است. این کمپین دارای اهداف مشخصی است که چه محتوایی را منتشر کند و چه زمانی منتشر کند، چه کسی را هدف قرار دهد و چگونه بر اثربخشی کمپین‌های محتوایی را بالا ببرد. اگر علاقه مند به خواندن محتواهای مرتبط با این حوزه شده اید اجازه دهید پربازدیدترین مقالات را به شما معرفی کنیم :

بازاریابی محتوای دیجیتال مارکتینگ

بازاریابی ایمیلی (ایمیل مارکتینگ)

با وجود افزایش استفاده از شبکه‌های رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی همچنان یکی از موثرترین کانال‌های بازاریابی دیجیتال است. اگر بخواهیم به طور ساده و خلاصه توضیح دهیم، در ایمیل مارکتینگ کارشناس دیجیتال مارتینگ خدمات و محصولات خود را از طریق ایمیل، به طیف وسیعی از افراد ارسال می‌کند تا آن‌ها را جذب خود کنند. در ایمیل مارکتینگ ما قصد ایجاد کردن لید را داریم. اگر نمی‌دانید لید یا lead چیست؟ چگونه و از چه کانال هایی لید lead هدفمند تولید کنیم؟ پس حتما این مقاله را بخوانید.

ایمیل مارکتینگ

 

مارکتینگ شبکه‌های اجتماعی

هدف اصلی از کمپین‌های بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، افزایش آگاهی از برند و ایجاد اعتماد اجتماعی است. اما هرچقدر که شما به عنوان یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی حرفه‌ای‌تر شوید، می‌توانید از آن به عنوان راهی عالی برای بدست آوردن سرنخ یا حتی به عنوان یک کانال فروش مستقیم استفاده کنید.

سوشیال مدیا مارکتینگ

بازاریابی وابسته

بازاریابی وابسته یکی از قدیمی‌ترین انواع بازاریابی است که با افزایش استفاده از اینترنت رشد قابل توجهی داشته است، این نوع بازاریابی از ابتدای تاریخچه دیجیتال مارکتینگ وجود داشته است. اساساً، در بازاریابی وابسته، محصولات دیگران را تبلیغ می‌کنید و هر بار که فروش انجام می‌دهید یا سرنخ معرفی می‌کنید، کمیسیون دریافت می‌کنید. به عنوا مثال، شما محصولی دارید و برای فروش آن، به وبسایت دیگری رجوع می‌کنید تا محصولات شما را به فروش بگذارد. با هربار که آن وبسایت باعث فروش محصول شما شود، شما مبلغی را به عنوان کمیسیون به آن پرداخت می‌کنید. شما می‌توانید از این راه برای شناساندن خود به دیگران استفاده کنید.

بازاریابی وابسته

بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing)

برای آشنایی با دیجیتال مارکتینگ، باید با انواع مختلف بازاریابی آشنا باشید. یکی از مهم‌ترین آن‌ها، بازاریابی درونگرا است. بازاریابی درونگرا نوعی بازاریابی است که در آن گفت‌وگوی مخاطب با یک کسب‌وکار، از طرف مخاطب شروع می‌شود. به عبارت دیگر، مشتری به دنبال کسب‌وکار شما خواهد آمد. عناصر اصلی بازاریابی درونگرا محتوا، توجه، تعامل، اعتماد و رضایت هستند.

بازاریابی درونگرا

بازاریابی موبایلی

بازاریابی موبایلی به فرآیند دستیابی به مشتریان در فروشگاه‌های مختلف اپلیکیشن موبایل مانند گوگل پلی، اپ استور اپل و… اشاره دارد. روزانه هزاران کاربر از این برنامه‌ها استفاده می‌کنند شما می‌توانید اپلیکیشن خود را از طریق تبلیغات پولی یا تبلیغات بین برنامه‌ای تبلیغ کنید تا توسط کابران بیشتری دیده شوید.

بازاریابی موبایلی

بازاریابی ویدئویی

بازاریابی ویدئویی چیزی نسبتاً جدید است اما اخیراً آنقدر محبوب شده است که نمی‌توانید آن را نادیده بگیرید. به عنوان مثال یوتیوب به دومین موتور جست‌وجو محبوب تبدیل شده است و استفاده از آن به طوری بالا است که تمامی افراد برای یادگیری مطلبی و یا پی بردن به نحوه از ابزار و وسایل مختلف، به یوتیوب مراجعه می‌کنند. حتی برخی افراد برای سرگرمی نیز به این موتور جست‌وجوی محبوب مراجعه می‌کنند و این می‌تواند نشان دهنده اهمیت بالای بازاریابی ویدئویی باشد.

اکنون که می‌داینید معنی دیجیتال مارکتینگ چیست می‌توانید خود به تولید محتوا بپردازید.

بازاریابی ویدئویی

اهمیت بازاریابی دیجیتال چیست ؟

دلایل زیادی وجود دارد که باعث می‌شود بازاریابی از اهمیت بالایی برخوردار باشد. برخی از مزایای دیجیتال مارکتینگ شامل موارد زیر می‌‌شود:

  • بازارهای دیجیتال روزانه در حال رشد هستند
  • فرصت‌های شغلی زیاد و متنوعی برای کارشناسان دیجیتال مارکتینگ وجود دارد
  • پیشرفت سریع و آسان در مدت زمانی کوتاه
  • جذب تعداد زیا دی از مخاطبان با استفاده از اینترنت
  • نرخ بازگشت سرمایه بالا
  • افزایش روزافزون فروش و افزایش درامد

معنی دیجیتال مارکتینگ ؛ کلام آخر

با فراگیری دیجیتال مارکتینگ، افراد زیادی به دنبال معنی اینکه دیجیتال مارکتینگ چیست هستند تا بتوانند آن را به خوبی درک کنند. در واقع می‌توان گفت که در دنیای امروز رشد کسب‌وکارها و رسیدن به موفقیت، در تعریف بازاریابی دیجیتال خلاصه می‌شود. به طور کلی بازاریابی دیجیتال شامل فعالیت در حوزه‌های مختلفی مانند وبسایت، شبکه‌های اجتماعی و… می‌شود و هدف آن جذب مخاطبان آنلاین است. دلیل اهمیت بازاریابی دیجیتال، برتری آن نسبت به بازاریابی سنتی است. با کمک این روش نوین بازاریابی، افراد می‌توانند علاوه بر درآمد بیشتر، نرخ بازگشت سرمایه بیشتری را تجربه کنند و در مدت زمان بسیار کوتاهی، پله‌های موفقیت را طی کنند.

در آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف ما با کوله باری از تجربه چندین ساله و نتایجی درخشان قصد داریم به شما خوانندگان گرامی بگوییم که این تنها یک پیام تبلیغاتی نیست و اگر خواهان رشد کسب و کار هستید کافی ست یکبار خدمات مشاوره بانوی هدف را تجربه کنید تا بدانید که بیزینس شما واقعا در چه وقعیتی قرار دارد و نقشه راه شما چیست؟

برای دریافت مطالب بیشتر پیشنهاد می‌کنیم سری به اینستاگرام لیدی تارگت بزنید و هر لحظه از مطالب روز دیجیتال مارکتینگ باخبر شوید.

سوالات متداول

  1. دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده نوعی بازاریابی برای تبلیغ و فروش محصولات یا خدمات در اینترنت است

  1. مزایای بازاریابی دیجیتال چیست؟
  • پیشرفت سریع و آسان در مدت زمانی کوتاه
  • بازارهای دیجیتال روزانه در حال رشد هستند
  • افزایش روزافزون فروش و افزایش درامد
  • نرخ بازگشت سرمایه بالا
  1. در دیجیتال مارکتینگ از چه ابزارهایی استفاده می‌شود؟

این فرآیند با استفاده از کانال‌های مختلف بازاریابی آنلاین مانند موتورهای جست‌وجو (گوگل و…)، رسانه‌های اجتماعی (اینستاگرام، یوتیوب، توییتر و…) ایمیل و انجام می‌شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن