میدانید اینفلوئنسر مارکتینگ چیست ؟ پس با ما تا انتهای مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ چیست همراه باشید تا شما را با یکی از محبوبترین روشهای بازاریابی اینستاگرام آشنا کنیم. بازاریابی از طریق اینفلوئنسرها ارتباط تنگاتنگی با بازاریابی سوشیال مدیاها دارد؛ زیرا اکثر بزرگان کسبوکار، نظرات کابران خود را از پلتفرمهای اجتماعی جمعآوری میکنند.
اینفلوئنسر مارکتینگ شکلی از بازاریابی است که در آن از اینفلوئنسرها برای تبلیغات کالا، خدمات و برندها استفاده میشود. امید است این مقاله آژانس دیجیتال مارکتیتگ بانوی هدف مورد توجه شما قرار بگیرد.
بازاریابی با کمک از اینفلوئنسرها به سرعت در حال رشد و ترقی است؛ قطعا خدمات سئو خوب هم در این مسیر بیتاثیر نیست . چون در میزان موفقیت مشاغل تاثیر بسزایی دارد. در این مطلب به پاسخ سوال اینفلوئنسر مارکتینگ چیست ، اشتباهات رایج در آن و نقش اساسی آن در بازاریابی از طریق اینستاگرام میپردازیم.
اینفلوئنسر مارکتینگ به چه معناست؟
اگر با تاسیس یک وبسایت و دریافت درگاه پرداخت، اقدام به افتتاح یک فروشگاه آنلاین کرده باشید، باید بتوانید از طریق تبلیغات آنلاین، مردم را به خرید کردن تشویق کنید. بازاریابی با کمک اینفلوئنسرها یکی از ابزارهای قدرتمند برای این کار است.
معنی اینفلوئنسرچیست؟ اینفلوئنسر کیست؟
بهطور کلی اینفلوئنسر مارکتینگ نوعی از بازاریابی در پلتفرمهای اجتماعی است که از تأیید محصول یا خدمات توسط افراد تأثیرگذار استفاده میکند. افرادی که دارای محبوبیت اجتماعی اختصاصی هستند و یا در حوزه خاص خود بهعنوان متخصص شناخته شدهاند، اینفلوئنسر محسوب میشوند. بازدهی بالای بازاریابی با اینفلوئنسرها بهدلیل اعتماد بالا، بسیار زیاد میباشد که اینفلوئنسرهای سوشیال مدیا در طرفداران خود ایجاد کردهاند و توصیههای آنها برای معرفی بهعنوان اثبات اجتماعی برای مشتریان کسبوکارها عمل میکند. اکنون با اولین مبحث از مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ چیست آشنا شدید، با ما همراه باشید.
بازاریابی اینفلوئنسر به شکلی دیگر
میتوان گفت اینفلوئنسر مارکتینگ نوعی بازاریابی میباشد که بر بهره بردن از افراد موثر و کلیدی برای انتقال پیام برند شما تمرکز دارد. عاقلانهتر است که بهجای بازاریابی مستقیم برای گروهی از مصرف کنندگان، شما در عوض از اینفلوئنسرهای مطرح و دارای محبوبیت در اجتماع برای مارکتینگ استفاده میکنید.
انواع اینفلوئنسرها را می شناسید؟
اینفلوئنسرها را بر اساس تعداد دنبال کنندگان میتوان به دستههای مختلفی تقسیمبندی کرد. البته توجه داشته باشید که هیچ استاندارد یا قانون مشخصی برای این دستهبندی وجود ندارد اما طبق یک قاعده نانوشته و برای سهولت کاربران این دستهبندی ایجاد شده است:
نانو اینفلوئنسر
به افرادی که پیج آنها کمتر از 10 هزار دنبالکننده دارد، نانو اینفلوئنسر میگویند.
میکرو اینفلوئنسر
به اشخاصی که پیج آنها بین 10 هزار تا 100 هزار دنبالکننده دارد، میکرو اینفلوئنسر گفته میشود.
ماکرو اینفلوئنسر
آن دسته از افرادی هستند که پیج آنها بین 100 هزار تا یک میلیون نفر دنبالکننده حقیقی دارد.
مگا اینفلوئنسر
اشخاصی هستند که تعداد دنبالکنندگان آنها به بیشتر از یکمیلیون نفر میرسند.
آیا میدانید مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
همانطور که در ابتدای مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ چیست بحث کردیم، اینفلوئنسر مارکتینگ با هدف از بین بردن حس منفی و یا بیذوقی کاربران نسبت به تبلیغات ایجاد شده است. با اینفلوئنسر مارکتینگ میتوان دنبال کنندگان و مشتریان دست به نقد را بهصورت کاملا غیر مستقیم ترغیب به خرید محصول یا خدمت کرد. شرکتهای گوناگونی از اینفلوئنسر مارکتینگ در کنار شیوههای تبلیغاتی دیگر بهصورت همزمان استفاده کردهاند تا بتوانند بالاترین تاثیر را بر مخاطب خود بگذارند.
- عموما مصرفکنندگان به توصیه اینفلوئنسرها بیشتر از برندها اعتماد دارند.
- اینفلوئنسرها اگر درست انتخاب شوند، میتوانند برای برند شما اعتبار بسیار بیشتری ایجاد کنند.
- در کمترین زمان ممکن، پیام برند شما را به گوش کاربران شبکههای اجتماعی میرسانند.
- میتوانند با هزینه بهصرفهتر، محتوای باکیفیت برای برند شما تهیه کنند.
در این قسمت نگاه عمیقتری به مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ داریم:
افزایش آگاهی از برند
ضمن آگاهی از پاسخ سوال اینفلوئنسر مارکتینگ چیست باید این را بدانید که حدود 40 درصد مارکترها از اینفلوئنسر مارکتینگ برای گسترش آگاهی برند خود استفاده میکنند و معمولاً نتیجه قابل قبولی هم میگیرند. اینفلوئنسرها میتوانند داستان برند شما را برای مخاطبانشان تعریف کنند، مزیتها و ارزشهای افزوده برای مشتریها را بازگو کنند و باعث شناخته شدن آن شوند. اساساً توضیح دادن راجع به برند شما در صفحات پرطرفدار سوشیال مدیا باعث گسترش برند شما میشود، ضمن اینکه تمایل فالوورهای فعلی برای خرید را از آن برند بیشتر میکنند.
بهبود عملکرد استراتژی محتوایی
اینفلوئنسر مارکتینگ یک فرصت طلایی برای زنده کردن محتوای شما در شبکههای اجتماعی میباشد. همچنین شما میتوانید پستهای اینفلوئنسرها را بازنشر کنید و یا از دنبالکنندگان آنها بخواهید درمورد پستها، محصولات یا خدمات شما نظر بدهند. خوشحال باشید که قرار است تا انتهای مقاله ” اینفلوئنسر مارکتینگ چیست ” تبدیل به یک متخصص در حوزه تبلیغات اینفلوئنسری شوید.
گرفتن سرنخهای باکیفیت
برندهای زیادی از اینفلوئنسر مارکتینگ برای ایجاد سرنخ یا lead برای جذب مشتری استفاده میکنند. 72 درصد این برندها معتقدند اینفلوئنسر مارکتینگ lead باکیفیتتری نسبت به دیگر کانالهای بازاریابی برای آنها ساخته است. کاربران اکثراً نسبت به محصولاتی که بلاگر محبوب آنها معرفی میکنند، حس بهتری دارند. درنتیجه تمایل بیشتر برای خرید افزایش پیدا میکند. علاوهبر این، بعضی از انواع محتوا مثل نقد و بررسی محصول میتواند برای مشتریانی که در مراحل میانی قیف فروش قرار گرفتهاند، اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
مقرونبهصرفه بودن
یکی از راههای تبلیغات در اینستاگرام اینفلوئنسرها میباشند. اینفلوئنسر اینستاگرام نسبت به بسیاری از کانالهای تبلیغاتی دیگر، شدیدا مقرونبهصرفه است. روشهای دیگر تبلیغاتی بهصورت مرتب نیاز به تزریق بودجه فراوان دارند. برای مثال، در تبلیغات google ads شما باید به ازای هر کلیک، هزینه آن را نیز پرداخت کنید؛ درصورتیکه حساب کاربری شما شارژ نشود، بلافاصله تبلیغات شما ناپدید خواهد شد.
اما در روش تبلیغات اینفلوئنسری، شما یکبار هزینه میکنید و در صورتی که از یک استراتژی درست برای آن استفاده کرده باشید، میتوانید تا مدتها از نتایج آن بهرهمند شوید؛ ضمن اینکه با انتخاب درست اینفلوئنسر موردنظر میتوانید هزینه کمتری هم انجام دهید. علاوه بر این، نرخ بازگشت سرمایه یا ROI در اینفلوئنسر مارکتینگ نسبت به دیگر روشها بالاتر است. بررسیها نشان میدهد برندها به ازای هر یک دلار سرمایهگذاری در این روش، بیش از پنج دلار درآمد کسب میکنند.
ابزارهای اینفلوئنسر مارکتینگ چیست ؟
برای استفاده سهلتر از اینفلوئنسر مارکتینگ، ابزارهایی در فضای وب وجود دارد که به شما کمک خواهند کرد اینفلوئنسرهای تخصصی حوزه خود را بشناسید و سپس راحتتر با آنها ارتباط برقرار کنید. در ادامه با چند نمونه از ابزارهای اینفلوئنسر مارکتینگ آشنا میشوید:
Hootsuite
Hootsuite یک سایت اینفلوئنسر مارکتینگ خارجی است. در قسمت سرچ این ابزار، امکان پیدا کردن اینفلوئنسرهای تمام حوزهها وجود دارد. همچنین درصورتیکه مجموعه اولیهای از اینفلوئنسرها را برای کمپین خود انتخاب کردهاید، میتوانید آنها را در ابزار Hootsuite وارد کنید و رفتار آنها را زیر نظر بگیرید. بدین ترتیب میتوانید محتواهایی که منتشر میکنند و ارتباط آنها با حوزه کاری خود را بسنجید.
جریان
جریان یک پلتفرم محبوب برای اینفلوئنسر مارکتینگ در ایران میباشد. این پلتفرم به شما کمک خواهد کرد کمپین خود را از ابتدا تعریف کنید، اینفلوئنسرهای مناسب هر حوزه را پیدا کنید و تعرفه اینفلوئنسر را ببینید. بدین ترتیب با مقایسه قیمت و تعداد دنبالکنندگان هرکدام میتوانید یک کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ دقیق و پربازده اجرا کنید.
کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ به چند دسته تقسیم میشوند؟
وقتی که یک شرکت یا کسبوکار تصمیم میگیرد تبلیغات بیزینس خود را از طریق مارکتینگ تاثیرگذار انجام دهد با استراتژیهایی بهشدت متنوع روبهرو میشود. در این بخش به ۵ نوع کمپین تبلیغاتی ترند و دارای اهمیت در این زمینه اشاره میکنیم. در ادامه مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ چیست همراه آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف باشید. همچنین شما میتوانید مقاله مرتبط با گرفتن ورودی از اینستاگرام با عنوان هشتگ گذاری در اینستاگرام را نیز مطالعه کنید تا آگاهی شما در این زمینه به 100 درصد برسد.
۱. واگذاری تولید محتوا به سوشیال مدیا
کمپینهای واگذاری تولید محتوا در اینستاگرام که در مورد آن در آژانس دیجیتال مارکتینگ لیدی تارگت مقالهای تولید شده، به رسانههای اجتماعی برای برندهایی مناسب است که علاقه دارند در شبکههای اجتماعی آنلاین کاربران بیشتری بهدست آورند. از آنجاییکه در این نوع مارکتینگ، حساب کاربری نماینده طی یک مدت زمان توافق شده با شما در اختیار بلاگر قرار میگیرد، این نوع بازاریابی به جسارت زیادی نیاز دارد.
۲. بازاریابی مشارکتی یا افیلیت مارکتینگ
بازاریابی مشارکتی یکی از روشهای بهنسبت ارزان و بدون دردسر برای تولید سرنخ است. در این استراتژی هزینهای برای مشتریانی که از طرف آن اینفلوئنسر وارد پیج یا وبسایت شما شدهاند پرداخت میشوند. در این حالت، نیازی نیست که زمان خودتان را برای انتخاب و مذاکره با اینفلوئنسرها تلف کنید، بلکه بهراحتی امکان ساخت حساب کاربری در وبسایت خود ایجاد میکنید و منتظر افراد مشتاق میمانید. برای اینکه با این موضوع بسیار مهم بیشتر آشنا شوید، در ادامه مقاله اینفلوئنسری مارکتینگ چیست را مطالعه کنید.
۳. محتوای اسپانسردار در اینفلوئنسر مارکتینگ
این نوع مارکتینگ تاثیرگذار معمولا در پلتفرم اینستاگرامی وجود دارد. در این روش برندها هزینهای بابت محتوایی که قرار است در صفحه اینفلوئنسرهای مربوطه منتشر شود پرداخت میکنند. این روش در ایران بسیار مرسوم است و به یکی از اصلیترین و ترندترین روشهای تبلیغاتی و مارکتینگی تبدیل شده است.
۴. آنباکسینگ محصولات
برندها و بیزینسها محصولی بهعنوان هدیه برای بلاگر موردنظر میفرستند و بلاگر محصول را جلوی دوربین onboxing میکند و در مورد مزایای محصول یا خدمت، توضیحاتی جذاب ارائه میدهد؛ البته معمولا هزینه این روش نسبت به روشهای دیگر کمتر است. با این حال، این استراتژی کمی پرریسک است؛ چون مشخص نیست واکنش بلاگر شما به محصول چه باشد. چنانچه محصولات باکیفیتی تولید میکنید؛ پس جای نگرانی نیست.
۵. سفیر برند، یکی از کمهزینه ترین کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ
بعضی از افراد نسبت به برخی برندها اشتیاق بیشتری از خود نشان میدهند و حتی تمایل آنها به قدری زیاد است که آن برند را بهصورت رایگان برای فالوورها معرفی میکنند. در این مواقع برندها تحت عنوان برنامه سفیر برند با اینفلوئنسرها قرارداد خواهند بست. این نوع استراتژی نتیجه بسیارخوبی دارد؛ زیرا اینفلوئنسرها برندهای موردعلاقه خودشان را معرفی میکنند و طبیعتا احساسات بیشتری بهخرج میدهند و مخاطب را درگیر میکنند.
در ادامه مقاله قصد داریم به شما بگوییم استراتژیهای اینفلوئنسر مارکتینگ چیست و چطور بهتر آن را بشناسید.
این استراتژی به ۶ بخش تقسیمبندی میشود:
تعریف پرسونای هدف
تعریف مخاطب هدف میتواند بهعنوان بخش پایه برای هر کمپین تبلیغاتی محسوب شود. برای پیدا کردن پرسونای هدف روشهای زیادی وجود دارد. باید سعی کنید بهدنبال افرادی باشید که شباهت بیشتری به مشتریان بالقوه شما دارند. حتما از مشتریان خود نظرسنجی کنید و بپرسید که از کدام کانال ارتباطی استفاده میکنند، کدام اینلفوئنسرها را به شما پیشنهاد میدهند و یا اینکه چه عواملی روی تصمیمگیری خریدشان تاثیرگذار خواهد بود. بانوی هدف ارائهدهنده کلیه خدمات تبلیغاتی و مارکتینگ بیزینس شما میباشد. علاقهمندان میتوانند با پرکردن فرم نظرسنجی و یا تماس با مجموعه از یک جلسه مشاوره رایگان اما تخصصی بهرهمند شوند.
سوالات مهم قبل از اقدام
انتخاب پرسونای هدف، یکی از مهمترین مراحل هر کمپین تبلیغاتی در اینستاگرام محسوب میشود. اگر هدف شما جذب فالوورهای جدید است باید بهدنبال آنها بگردید. برای شروع کار باید سوالاتی از خود بپرسید.
- اینکه مخاطب هدف شما دقیقا چه کسانی هستند؟ سن اکثریت کاربران، موقعیت اجتماعی آنها، درآمد و … را مشخص کنید.
- میدانید دنبال کنندگان شما در بخش قیف فروش در چه مرحلهای قرار گرفتهاند؟ شما این امکان را دارید که برای این کار از ابزارهای بازاریابی متنوعی استفاده کنید.
- کاربران به چه موضوعاتی علاقهمند هستند؟ برای این کار میتوانید رسانههای آنلاین را مشاهده کنید و همچنین از طریق پروفایلهای سوشیال مدیا مخاطبان خود را جستجو کنید.
- رفتار مخاطبان شما چگونه است؟ تمام تمرکز خود را روی مطالعاتی که آژانسهای بزرگ منتشر کردهاند، قرار دهید.
تعیین و تنظیم اهداف و شاخص کلیدی عملکردها
اکنون از سوال اینفلوئنسر مارکتینگ چیست و توضیحات آن کمی دورتر میشویم و تخصصیتر بحث کنیم. کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ هم درست مانند کمپینهای تبلیغاتی دیگر میتواند برای تحقق اهداف مختلف استفاده شود. وظیفه شما این است که اهداف خود را بهصورت شفاف مشخص کنید. فراموش نکنید حتما به شاخص کلیدی عملکرد یا kpi توجه کنید؛ زیرا با استفاده از این شاخص میتوانید مشخص کنید به آن نتیجه و خروجی مطلوب و موردنظرتان رسیدهاید یا خیر!
پیدا کردن کانال ارتباطی مناسب
بازاریابان سراسر دنیا باور دارند که برخی از پلتفرمهای اجتماعی عملکرد بهتری در بازاریابی دارند. اینستاگرام بهعنوان یکی از پرطرفدارترین پلتفرمها برای معرفی ۸۹% از برندها و بیزینسها شناخته میشود؛ به همین دلیل دو سوم برندهای سراسر جهان بودجه خود را برای بازاریابی در اینستاگرام خرج میکنند. بهترین راه برای تشخیص مناسب بودن پلتفرمها برای تبلیغ بیزینس شما، آزمایش کردن آن رسانه میباشد. برای این کار چند کانال متفاوت که امکان حضور کاربران شما در آنها بیشتر وجود دارد را انتخاب کنید و با بهره بردن از کمپینهای تبلیغاتی مقرون بهصرفه بهترین بستر را مشخص کنید.
تعیین بودجه کمپین
این موضوع در مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ چیست از مهمترین قسمتها میباشد پس خوب دقت کنید! یکی از مراحل مهم ایجاد کمپین دیجیتال، تعیین بودجه کمپین است؛ چون ایجاد کمپین مناسب به بودجه شما بستگی دارد. اینفلوئنسرها بر اساس تعداد مخاطبانی که دارند، نرخ بازار، علایق تبلیغ کننده و … هزینه و بودجه خود را تعیین میکنند. اگر قصد ندارید هزینه زیادی صرف کنید بهتر است تبلیغات شما توسط بلاگرهایی با مخاطبان کمتر انجام گیرد. دقیقا مثل نانو و میکرو اینفلوئنسرها.
اهمیت انتخاب بلاگر درست برای اینفلوئنسر مارکتینگ
اگر اینفلوئنسر اشتباه را انتخاب کنید، همه زحمات شما از بین خواهد رفت. برای اینکه همه چیز در اینفلوئنسر مارکتینگ شما عالی پیش برود، بایستی بلاگری را برگزینید که بتواند ارزش افزوده برند شما را بهطور شفاف نمایش دهد. مخاطبان جعلی یا روح مشکل دیگری است که در مبحث اینفلوئنسر مارکتینگ بسیار پررنگ است. برای جلوگیری از این موضوع باید حساب کاربری و میزان تعاملات پیج بلاگر موردنظر را با دقت مورد بررسی قرار دهید. از طرف دیگر باید مطمئن شوید که اینفلوئنسر موردنظرتان مخاطبان و دنبالکنندگان وفاداری داشته باشند.
امیدواریم از مطالعه مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ چیست لذت برده باشید و با این مدل مارکتینگ محبوب در دنیای امروزه آشنا شده باشید. همچنین شما میتوانید با دنبال کردن اینستاگرام لیدی تارگت از اخبار روز باخبر شوید و در قرعهکشی ماهیانه آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف شرکت کنید.
اینفلوئنسر مارکتینگ در ایران
اینفلوئنسرها را میتوان از چند دیدگاه مختلف دسته بندی کرد. از نظر هویتی میتوان به 3 دسته اشاره کرد
تولیدکنندگان محتوای شبکه های اجتماعی
کسانی که شهرت اولیه نداشتند و به مرور زمان با انتشار مطالب مفید مخاطبان زیادی پیدا کردند.
سلبریتی های کانال های غیر دیجیتال
اگرچه مرز بین دسته اول و این دسته هر روز کمتر و کمتر می شود، اما این مقوله به کسانی اطلاق می شود که از طریق شبکه های غیردیجیتال مانند تلویزیون، سینما، ورزش حرفه ای و سیاسی و… به شهرت رسیده اند. بهنوش بختیاری که حدود 6 میلیون دنبال کننده در اینستاگرام، نمونه ای از این دسته است.
متخصص در زمینه های مختلف
در هر زمینه ای مدیران ارشد و رهبران فکری و افراد با نفوذی وجود دارند که به دلیل تخصص و موفقیت حرفه ای توسط مخاطبان دنبال می شوند. Jadi یک متخصص فناوری اطلاعات است که حدود 27000 دنبال کننده در توییتر دارد.
البته مرز بین دو دسته اول روز به روز کم رنگ می شود. به عنوان مثال صدف کریمیان که در کودکی در تیزر تبلیغاتی داروگر ایفای نقش می کرد، امروزه با حضور فعال در شبکه های اجتماعی و به عنوان یکی از تولیدکنندگان محتوا، طرفداران زیادی دارد.
دسته بندی های مختلف در اینفلوئنسر مارکتینگ
الف) بر اساس موضوع و حوزه نفوذ: بازی، سبک زندگی، مد، آشپزی، پزشکی، آرایش، عکاسی حرفه ای و غیره.
ب) بر اساس کانال توزیع: اینستاگرام، تلگرام، توییتر، آپارات، یوتیوب، بلاگ، لینکدین و ….
ج) بر اساس جمعیت شناسی مخاطب: توزیع جنسیتی مخاطب، توزیع سنی مخاطب، موقعیت جغرافیایی مخاطب و غیره.
ت) بر اساس حجم مخاطب: اکثریت بازاریابان این دسته را سه دسته می دانند: کسانی که بیش از 1 میلیون فالوور دارند، کسانی که بین 20 هزار تا 1 میلیون فالوور دارند و کسانی که کمتر از 20 هزار دنبال کننده دارند.
چرا بانوی هدف را برای خدمات دجیتال مارکتینگ خود برگزینیم؟
امیدواریم از مقاله اینفلونئسر مارکتینگ چیست استفاده لازم را برده باشید.بانوی هدف همواره در تلاش برای رسیدن به قله بازاریابی آنلاین یعنی رتبه یک گوگل برای کاربران خود است برای رسیدن به این مهم بانوی هدف خدمات طراحی سایت، سئوی وب ، ایجاد کمپین و .. را برای شما مشتران عزیز به ارمغان میآوریم. برای شروع میتوانید از مشاوره دیجیتال مارکتینگ ما بهره ببرید.
سوالات پرتکرار اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
اینفلوئنسرمارکتینگ چیست؟
اینفلوئنسر مارکتینگ شکلی از بازاریابی میباشد که در آن از چهرههای مطرح در فضای مجازی و پلتفرمهای اجتماعی برای تبلیغات بیزینسها استفاده میکنند.
به چه شخصی اینفلوئنسر میگویند؟
اینفلوئنسر شخصی است که در سوشیال مدیا دنبالکننگان نسبتا زیادی دارد و کلام و رفتار او بسیار تاثیرگذار است.
نمونه ای از اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
بسیاری از برندها از اینفلوئنسر مارکتینگ برای دستیابی به مخاطبان هدف خود استفاده می کنند. برندهای بزرگی مانند موتورولا، آدیداس، پپسی و دانکین دوناتز همگی از اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده می کنند. آدیداس سالهاست که از اینفلوئنسر مارکتینگ برای تبلیغ محصولات خود استفاده می کند. آنها از اینفلوئنسر مارکتینگ برای هدف قرار دادن مخاطبان جوان تر از طریق اینستاگرام استفاده می کنند.
استراتژی اینفلوئنسر چیست؟
اینفلوئنسر مارکتینگ یک استراتژی شبکه اجتماعی است که در آن یک اینفلوئنسر برای تبلیغ و تایید محصول یک برند پول دریافت می کند. اینستاگرام در حال حاضر محبوب ترین کانال اینفلوئنسر مارکتینگ است که 67 درصد از برندها از آن استفاده می کنند.