بازاریابی درون گرا چیست

بازاریابی درون گرا چیست+ مزایای بازاریابی درونگرا چیست؟

در مقاله برخلاف بازاریابی درونگرا چیست، بازاریابی درون گرا مجبور نیست برای جلب توجه مخاطبان شما مبارزه کند. بازاریابی درونگرا یا بازاریابی ربایشی، یکی از روش های بازاریابی است که با ایجاد تجربیات ارزشمند برای مخاطبان، به دنبال تأثیر مثبت بر روی مخاطبان و کسب و کار شما است. بازاریابی درون گرا  با ایجاد محتوای مرتبط و متناسب با نیازهای کاربر، به جلب توجه کاربر به کسب و کار شما کمک می کند. پس از جذب کاربران، لازم است با انواع مختلف بازاریابی دیجیتال، تعامل خود را با آنها افزایش دهید و با ایجاد ارزش مستمر، آنها را در بین مخاطبان خود نگه دارید. در نهایت با ارائه خدمات بر اساس نیازها و علایق جامعه مشتریانی راضی و وفادار ایجاد می کنند.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که نیازها و مشکلات مشتریان خود را شناسایی و تجزیه و تحلیل کنید و بر اساس آن محتوای جذاب و هدفمند ایجاد کنید. به مرور زمان و به این ترتیب وفاداری مخاطبان و اعتماد به کسب و کار خود را افزایش خواهید داد.

در مقاله بازاریابی درون گرا چیست در وبلاگ آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف به طور کامل مفاهیم بازاریابی درون گرا چیست را توضیح خواهیم داد همراه ما در ادامه مقاله باشید.

بازاریابی درون گرا یا Inbound Marketing

مفهوم Inbound Marketing چیست ؟

بازاریابی درون گرا روشی است که به کسب و کار شما کمک می کند تا جذب، تعامل و در نهایت باعث خوشحالی و رضایت مخاطبان و مشتریان کسب و کار شما شود. دربازاریابی درون گرا، در مقایسه با بازاریابی برونگرا، می توانید محصول خود را به صورت هدفمندتری بازاریابی کنید و فروش را افزایش دهید. با ارائه محتوای مرتبط با نیازهای مخاطبان خود، یک رابطه طولانی مدت با مخاطبان خود ایجاد کنید. ایجاد یک رابطه خوب با مشتریان به شما این امکان را می دهد تا کسب و کار خود را روز به روز بهبود بخشید و آن را سریع‌تر گسترش دهید. اگر از outbound marketing هم اطلاعاتی ندارید کافی ست در بخش نظرات به ما اطلاع دهید.

در ادامه مقاله بازاریابی درون گرا چیست ( اینباند مارکتینگ چیست ) توضیح خواهیم داد دلیل استفاده از این سبک بازاریابی به شکل کامل و مفهومی توضیح خواهیم داد.

شما می‌توانید با متخصصان سئو بانوی هدف ذر ارتباط باشید تا از کیفیت سئوی وب‌سایت خود اطمینان حاصل کنید.

نخستین بار چه کسی در تاریخ دیجیتال مارکتینگ کلمه بازاریابی درونگرا را به کار برد؟

بسیاری از ما مفهوم بازاریابی درون‌گرا را برای اولین بار از شخصی به نام ست گادین شنیده‌ایم. البته او از اصطلاح Permission Marketing یا بازاریابی با اجازه مشتری صحبت کرد؛ اما به هر حال مفهومی که مطرح شد همان چیزی بود که قبل از او با اصطلاح بازاریابی درون گرا  مطرح شده بود و هنوز هم با همین نام و مفهوم مورد اشاره قرار گرفته است.

شخص ست گادین از بازاریابی برونگرا با موضوع بازاریابی با تکیه بر وقفه (Interruption Marketing)  نام می‌برد و تأکید می‌کرد که کسب و کار نباید پیام و آلارم خود را با متوقف کردن ناخواسته‌ی مخاطب و کاربران، درست زمانی که مشغول پیگیری کار دیگری است به او بدهد.

اما خوب است بدانیم که اصطلاح بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing اولین  بار در سال ۲۰۰۵ توسط برایان هالیگان تاسیس کننده  و مدیرعامل سایت HubSpot به کار برده شده است.

او عقیده داشت که بازاریابی درونگرا می‌تواند برای دو گروه از کسب و کارها مناسب و مفید باشد:

1.کسب و کارهای کوچک با درآمدهای بزرگ و بسیار زیاد

2.شرکتهایی مبتنی بر دانش بنیان

خوب است بدانید که برایان هالیگان در نوشته‌ها و مصاحبه‌های جدیدش تأکید کرده است که در فضا و دنیای تکنولوژی امروز، بازاریابی درونگرا حتی می‌تواند برای شرکت و کسب و کاری که در فهرست ۵۰۰ شرکت برتر قرار گرفته است یا می‌خواهد که در این لیست باشد هم مفید است و با امکاناتی که امروز  در دسترس داریم، دیگر نباید به دو مدل کسب و کاری که او بیشتر از یک دهه قبل مطرح کرد، محدود شویم.

جذابیت بازاریابی درون گرا

یکی از جذابیت های اصلی بازاريابي درونگرا این است که مشتری شما را جستجو می کند و شما را از طریق جستجو پیدا می کند. شما می توانید با ارائه محصولات و خدمات مناسب در زمان مناسب مشتریانی شاد و راضی ایجاد کنید. یک مشتری خوشحال به سراغ شما می آید تا مشکلش را حل کند و برند شما را به دوستانش توصیه کند. این باعث می شود که کسب و کار شما بسیار سریعتر از آنچه انتظار دارید رشد کند. اگر مشتری به هر دلیلی ناراضی باشد، دیگر هرگز از شما خرید نخواهد کرد و شما را به دوستان خود توصیه نخواهد کرد. در نتیجه کسب و کار شما به کندی رشد می کند.

ذکر یکمثال برای درک عمیق‌تر

فرض کنید شما لپ تاپ می فروشید و کاربری می خواهد لپ تاپ بخرد. شاید کاربر قبل از خرید در حال جستجوی یک ویژگی خوب و مرتبط لپ تاپ در گوگل باشد، اگر در آن زمان محتوای ارزشمندی در لینک های گوگل وجود داشته باشد، کاربر مطالب شما را می خواند، بله کسب و کار شما را می شناسد و به شما اعتماد می کند. . در زیر مراحل بعدی فروش لپ تاپ و بستن مراحل فروش را توضیح می دهیم.

آشنایی با متدولوژی (تکنیک )بازاریابی درونگرا

بازاریابی درون گرا چیست یا اینباند مارکتینگ یک استراتژی رشد برای شرکتی است که این کار را با ایجاد روابط بلندمدت و معنادار با مصرف کنندگان، مشتریان و مشتریان و با هدف دستیابی به اهداف مشتری در هر سطح انجام می دهد. سفر جاده ای. اما چرا؟ زیرا وقتی مشتری شما خوب عمل می کند، شما هم همینطور.

3 مرحله مهم در بازاریابی درون گرا

1- توجه: با مطالب و گفتگوهای ارزشمند ایجاد شده به عنوان یک مشاور مورد اعتماد، افراد مناسب را به سمت کسب و کار خود جذب می‌کنید.

2- همکاری : با ارائه بینش و راه حل هایی که با دغدغه ها و اهداف مخاطبان شما مطابقت دارد، احتمال خرید را افزایش می دهید.

3- رضایت : برای رسیدن به موفقیت پس از خرید محصول یا خدمات، به مشتری کمک و حمایت می کنید.

وقتی مشتریان شما به موفقیت می رسند و موفقیت خود را با دیگران به اشتراک می گذارند، مشتریان بالقوه جدید جذب سازمان شما می شوند و حلقه ای ایجاد می شود. به همین دلیل است که بازاریابی درونگرا می تواند پایه ای قوی برای پیشبرد کسب و کار شما ایجاد کند.

بیایید کمی در مورد استراتژی های بازاریابی درون گرا صحبت کنیم.

3 مرحله مهم در بازاریابی درون گرا

گردونه (Flywheel) در اینباند مارکتینگ

در مراحل بازاریابی درون گرا به جای استفاده از روش قیف فروش، از گردونه استفاده می کند. به این ترتیب مشتریان و مخاطبان تنها یک بار با کسب و کار شما ارتباط برقرار نمی کنند. زیرا وارد گردونه یا Flywheel می شوند و مشتریان وفادار می شوند. این مشتریان وفادار به نوعی به عنوان شرکت های بازاریابی جدید عمل خواهند کرد که افراد بیشتری را جذب خواهند کرد. هرچه چرخه گردونه  سریعتر بچرخد، تجارت شما سریعتر رشد خواهد کرد.

این تور شامل سه بخش است: جاذبه ها، تعامل و سرگرمی

استراتژی جذب

 بازاریابی جاذبه ای چیست؟ این مرحله به شدت به ایجاد و توزیع محتوای موثر وابسته است. فاز کشش را می توان به عنوان فاز رسیدن مخاطب نیز تعریف کرد. برای انجام این کار، باید محتوایی مانند پست های وبلاگ و پست های رسانه های اجتماعی ایجاد و توزیع کنید. توجه داشته باشید که این محتوا باید “ارزش” را برای مخاطب فراهم کند. به عنوان مثال، شما باید نشان دهید که چگونه محصول شما یک مشکل خاص را برای مخاطبان شما حل می کند. اگر می خواهید در این مرحله (در دنیای دیجیتال) موثرتر ظاهر شوید، بهتر است به یک استراتژی بازاریابی محتوا و سئو مناسب برای محتوای خود فکر کنید.

استراتژی تعامل

مرحله تعامل زمانی است که شما باید یک رابطه پایدار و طولانی مدت با مخاطبان خود ایجاد کنید. به عبارت دیگر باید با مخاطبان خود به گونه ای ارتباط برقرار کنید که بخواهند رابطه خود را با شما حفظ کنند و ادامه دهند. برای این کار، خوب است ارزشی را که کسب و کار شما می تواند ارائه دهد به آنها نشان دهید. برای یک استراتژی تعامل موفق، روی مشتری و فروش تمرکز کنید. به مشکلات مشتریان خود گوش دهید و مطمئن شوید که همیشه یک راه حل را به جای یک محصول می فروشید، با ما درامه مقاله بازار یابی درونگرا چیست همراه باشید .

استراتژِی خشنودی

مرحله لذت تضمین می کند که مشتریان مدت طولانی پس از خرید از کسب و کار شما، خوشحال و راضی می مانند. در این مرحله، شما و اعضای تیمتان باید مشاورانی باشید که آماده کمک و راهنمایی مشتریان در شبانه روز هستند. مرحله هیجان، که به نوعی مانند مرحله پشتیبانی مشتری است، می تواند حدود شش ماه طول بکشد. این مرحله شامل گرفتن تجربه مشتری با استفاده از محصول/خدمت، گرفتن بازخورد از آنها و تلاش برای حل مشکل آنها است. چت بات ها و شبکه های اجتماعی برای این فعالیت توصیه می شود.

مزیت‌های بازاریابی inbound marketing  چیست؟

بازاریابی درونگرا همواره سعی می کند مشتریان مناسب برای کسب و کار خود را بیابد و سپس با ایجاد یک رابطه عمیق و خوشحال کردن آنها، آنها را به مشتریان وفادار تبدیل کند. بسیاری از روش های بازاریابی سنتی کارایی خود را از دست داده اند و برای ایجاد انگیزه در مشتریان مدرن کافی نیستند.

به همین دلیل است که بازاریابی درون گرا در سال های اخیر نسبت به دیروز رواج بیشتری پیدا کرده است و با ارائه راه حل های نوین سعی در رفع مشکلات روش های سنتی دارد.

چه ایده‌ای پشت این نوع بازاریابی است؟

ایده بازاریابی درون گرا این است که چیزی را بدون «فروش» بفروشید! در واقع مشتریان شما به دلیل نیازهایشان محصول شما را خریداری می کنند. اهمیت این مشکل زمانی مشخص می شود که بدانید در دنیای امروزی مردم دیگر به دنبال خرید محصول نیستند!  هدف ما هنگام خرید هر محصولی کسب یک “تجربه” جدید است.

در بازاریابی درونگرا ما فقط اطلاعات مورد نیاز مخاطب را ارائه می کنیم و این باعث رشد برند ما می شود و باعث می شود که کسب و کار ما به عنوان یک رهبر فکری در ذهن مخاطب شناخته شود.

در ادامه مقاله بازا‌ر یابی درونگرا چیست تفاوت بازار یابی درونگرا و برونگرا و نکات حیاتی بازار یابی را  عنوان خواهیم کرد همرا ما در ادامه مطالب وبلاگ بانوی هدف باید تا از دنیای دیجیتال مارکتینگ بیشتر اگاه شوید

تفاوت بازاریابی درونگرا با برونگرا چیست ؟

یکی از مهم ترین مفاهیم مقاله بازاریابی درون گرا چیست؛ تفاوت بازاریابی درونگرا و برونگرا است ، بازاریابی درون گرا کاملاً مشتری محور است. به این ترتیب، مصرف کنندگان تمام اطلاعات مورد نیاز خود را برای تصمیم گیری صحیح در اختیار خواهند داشت. در بازاریابی سنتی یا برون گرا، تمرکز بر «فروش» کسب و کار شما است.

اما بازاریابی برونگرا به این موضوع می پردازد که کسب و کار شما چیست و چرا چنین محصول یا خدماتی را می فروشد.

در واقع، برخلاف بازاریابی درون گرا، بازاریابی سنتی ( بازار یابی برونگرا ) فروش محور است. او به جای تمرکز بر نیازهای مشتری و صحبت در مورد نیازهای او، ویژگی های محصول خود را توضیح می دهد.

این تفاوت اساسی باعث شد هزینه بازاریابی سنتی بسیار بیشتر شود. بازاریابی درون گرا، بر اساس خلاقیت، تلاش و ثبات، و انتشار محتوایی که به مردم ارزش مورد نیازشان را می دهد، جذب مشتری ارگانیک با هزینه کمتر انجام می شود.

نکات حیاتی و بسیار مهم در بازاریابی درونگرا که باعث رشد کسب و کار می‌شود

نکات حیاتی و بسیار مهم در بازاریابی درون گرا که باعث رشد کسب و کار می‌شود

1-اندازه گیری نتایج و ورودی ها

اندازه‌گیری تأثیر بازاردر بازاریابی درونگرا  به‌ گونه‌ای که ROI واضح و قابل درک ارائه کند، همیشه یک چالش است و برای انجام این کار، همه چیز باید از ابتدا روشن باشد. ممکن است نتوانید تعداد سرنخ های ایجاد شده مستقیماً از طریق کمپین را اندازه گیری کنید، اما می توانید میانگین تعداد بارگیری منابع، میانگین زمانی که مردم ویدیوی شما را تماشا می کنند، تعداد دنبال کنندگان در سیستم را کنترل کنید. رسانه های اجتماعی و غیره ….

هنگام برنامه ریزی کمپین جدید خود، باید یک رویکرد صادقانه و مناسب در مورد شاخص های بازار یابی درونگرا  که اندازه گیری می کنید داشته باشید. به این ترتیب انتظارات از ابتدا مشخص می شود و سپس احتمال دستیابی به نتایج مورد انتظار افزایش می یابد.

2-اهمیت استراتژی بلند مدت داشتن

کمپین های بازاریابی موفق یک شبه اتفاق نمی‌افتد.در بازاریابی درونگرا  برنامه ریزی، اجرا و بهبود آنها به زمان و البته افراد زیادی نیاز دارد. به عنوان مثال، شما به تولیدکنندگان محتوا، طراحان، توسعه دهندگان، بازاریابان رسانه های اجتماعی و مدیران کمپین نیاز دارید تا همه چیز را به خوبی اجرا کنند. اگر زمان و تلاش شما صرف کمپین های ارگانیک و مرتبط می شود، پس سرمایه گذاری بزرگی در ارزش آینده کسب و کار خود انجام داده اید که مطمئناً نتیجه خواهد داد. در مقاله رفع خطای گوگل پلی ما تمام نکات برای حل کردن این مشکل را آموزش داده‌ایم. پس اگر علاقه مند یادگیری هستید بخوانید.

3-شناخت پرسونای مشتری

اکنون که درک درستی از چرخه بازاریابی درونگرا  دارید، بیایید یک قدم به عقب برگردیم. چگونه مطمئن می‌شوید که افراد مناسب را جذب، درگیر و راضی می‌کنید؟

تمام استراتژی های بازاریابی درون گرا  بر اساس شخصیت های خریدار برنامه ریزی شده اند. پرسوناها پروفایل های خیالی و توصیفی از مخاطبان هدف شما هستند که شامل اطلاعات جمعیت شناختی مانند سن و قومیت و اطلاعات روانشناختی مانند ویژگی های شخصیتی، دوست داشتن ها و دوست نداشتن ها هستند.

اطلاعات بیشتری در مورد شخصیت های خریدار دارید. پیام شما دقیق تر یکی از هزاران نفر راحت تر است! با ایجاد پرسونای خریدار خود می‌توانید صدایی سازگار و جذاب را برای همه محتوا و تعاملات آینده در نظر بگیرید. با این استراتژی برندها می توانند شخصیت خود را پیدا کنند و روابط عمیق تری با سرنخ ها ایجاد کنند.

4-تولید و اشتراک گذاری محتوای جذاب

کیفیت محتوایی که تولید می‌کنید مهم‌ترین مؤلفه استراتژی بازاریابی درونگرا  شما است. اگر به طور بی هدف مقالات و ویدیوهایی ایجاد می‌کنید که برای مخاطبان شما قابل قبول نیستند، ممکن است هرگز موفقیت را نبینید!

مهم نیست چقدر برای تبلیغ این محتوا یا سئو تلاش می‌کنید، در نهایت برای یافتن مشتریان جدید دچار مشکل خواهید شد. بهترین بازاریابان محتوا همیشه سعی می‌کنند محتوای خود را با نیازهای مخاطبان خود هماهنگ کنند.

 5-تیترهای فریبنده بنویسد !

درک سفر مشتری و نیازهای آنها برای تولید محتوای عالی بسیار مهم است، اما برای جذب مشتریان جدید و بالقوه کافی نیست. مهمترین بخش کار شما ایجاد سرفصل است. در واقع، اینها سرفصل هایی هستند که بیشترین کلیک و ترافیک جدید را برای شما به ارمغان می آورند!

زمان زیادی را صرف تولید سرفصل هایی کنید که برای مخاطب هدف شما جذاب تر باشد. یکی از بهترین راه ها استفاده از تیترهای منفی است (مثلاً کلمات هرگز یا بدتر). البته، همیشه استفاده از سرفصل های منفی ایده خوبی نیست، اما ارسال مقالاتی در مورد “لیست اشتباهاتی که هرگز نباید مرتکب شوید” یا “بدترین استراتژی هایی که به روابط مشتری شما آسیب می زند” یک راه عالی برای جذب ترافیک به وب سایت شما است.

طبق وب‌سایت «Demand Metric»، شرکت‌هایی که وبلاگ دارند بیش از 67 درصد بیشتر از هر شرکت دیگری در ماه سرنخ ایجاد می‌کنند. بنابراین، اگر قصد تولید محتوا را دارید، بهتر است از حداکثر پتانسیل آن استفاده کنید.

 6-المان های بصری

انسان ها محتوای بصری را دوست دارند و محتوای شما را جذاب می کند. باید از عناصر بصری مانند تصاویر، نمودارها و نمودارها استفاده شود.90 درصد وبلاگ نویسان از تصاویر در پست های خود استفاده می کنند و پست های وبلاگ با تصاویر بیشتر موفق تر هستند. اگر به بازاریابی ویدئویی علاقه دارید و یا شیفته ی درست کردن پادکست هستید پس این مقالات را بخوانید.

استفاده از پست مهمان

در بازاریابی درون گرا پست مهمان یکی از روش های خوب است، یک نگاه به آمار به شما می گوید که پست های وبلاگ مهمان بهترین استراتژی ورودی هستند. این پست ها لینک های با کیفیتی را برای شما به ارمغان می آورد و اعتبار شما را در صنعت رویداد افزایش می دهد و با اینفلوئنسرهای کلیدی ارتباط برقرار می کند.

اما اکثر مردم از پست های مهمان به روش اشتباه استفاده می کنند. اگر استراتژی هوشمندانه ای برای پست مهمان و ارسال پیام تجاری خود در حجم بالاتر ندارید، شاید بهتر باشد اصلاً شرکت نکنید! در واقع، برای استفاده از مزایای پست های مهمان، باید به طور مداوم این نوع محتوا را تولید کنید.

7-روی سئو تمرکز کنید

سئو یا بهینه سازی موتور جستجو یکی از مهم ترین بخش های استراتژی بازاریابی درونگرا شماست که قطعا باید روی آن سرمایه گذاری کنید. در سئو، با استفاده از تعدادی ابزار و تکنیک، می توانید جایگاه کلمات کلیدی هدف خود را در نتایج مهم موتور جستجوی گوگل بهبود بخشید.

برای دستیابی به نتایج خوب در سئو، ساختار و استفاده از اطلاعات ارائه شده در وب سایت شما باید بهینه باشد که شامل موارد زیر است:

  • از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید
  • بهینه سازی برچسب ها
  • عناوین آموزنده و توضیحات متا را بنویسید
  • بهینه سازی تصاویر برای بارگذاری سریعتر و استفاده از متن جایگزین
  • از طراحی واکنشگرا استفاده کنید

هر یک از این مراحل نه تنها به شما این امکان را می‌دهد که تجربه بهتری برای کاربران خود فراهم کنید، بلکه شما را در نظر گوگل استاندارد و مفید جلوه می دهد که در نهایت منجر به بهبود موقعیت کلمه کلیدی شما می شود.

8-برنامه ریزی استراتژی بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا دقیقاً همان چیزی است که برای رسیدن به نتایج بهتر با سئو به آن نیاز دارید. با برنامه ریزی و تولید محتوایی که نیازهای مشتریان خود را برآورده می کند، تصویری معتبر برای برند خود ایجاد می کنید.

هنگام به اشتراک گذاری محتوا، باید هوشمند و سازگار باشید. به طور منظم محتوا را ارسال کنید و مراحل مختلف سفر مشتری را در نظر بگیرید. مفهوم مهم دیگری که باید به آن توجه کرد قیف خرید است. این مدل سفر معمولی مشتری را در قالب 4 مرحله اصلی آگاهی، علاقه، میل و اقدام توضیح می دهد.

بازاریابی محتوا بر ارائه اطلاعات خوب، جالب و قابل اعتماد برای این 4 مرحله تمرکز دارد. محتوایی که می توانید برای این چهار بخش تولید کنید می تواند از محتوای آموزشی گرفته تا مقایسه ویژگی های محصولات و خدمات شما را شامل شود.

این قسمت از استراتژی بازاریابی درونگرا  بسیار مهم است و توصیه می کنیم حتما از مشاوره های تخصصی بهره ببرید. با محتوای با کیفیتی که به طور منظم منتشر می شود، می توانید سئوی خود را بهبود ببخشید و اعتبار بیشتری در زمینه ها و موضوعاتی که روی آنها کار می کنید به دست آورید.

 9-حضور آنلاین و هوشمند

برخی از جنبه های بازاریابی درون گرا را نمی توان برنامه ریزی کرد. به عنوان مثال، در شبکه های اجتماعی، کسب و کارها دائماً با سؤال، شک و شکایت مواجه هستند. بنابراین برخی از اقدامات باید بداهه باشد.

اگر یک کسب و کار نمی تواند همیشه آنلاین باشد، باید هوشمند باشد. ابزارها و پلتفرم های مختلفی وجود دارند که می توانند روابط مشتری را سازماندهی و مدیریت کنند. پاسخ سریع یکی از مولفه های رضایت است و همچنین این فرصت را به شما می دهد که نارضایتی را به وفاداری تبدیل کنید.

اینجاست که درک خوب شخصیت های خریدار کمک خواهد کرد. مشتریان تنها به دنبال ویژگی های مهم محصول یا خدمات شما نیستند. آنها همچنین به دنبال ارتباطات، روابط بلندمدت و هویت برندی هستند که از محصول یا خدمات آن استفاده می کنند.

10-پیگیری بعد از خرید ( فروش )

اگر بر فروش محصول یا خدمات خود تا حد امکان اصرار دارید، احتمالاً پس از خرید مشتریان خود را فراموش خواهید کرد. این اشتباهی است که حتی بسیاری از مشاغل حرفه ای و باتجربه مرتکب آن می شوند!

استراتژی های درونگرا بر بازاریابی برای مشتریان بالقوه تمرکز دارند. محتوا و تعاملات باید طوری طراحی شود که این افراد را به خود جذب کند و سعی در تکرار مطالب جذاب داشته باشد.

تأثیر گذاشتن بر یک مشتری یکباره راضی بسیار ساده تر و ارزان تر از جذب مشتری جدید است. بنابراین، با ایجاد یک پایگاه مشتری وفادار، می‌توانید سرمایه‌گذاری بازاریابی بسیار بهینه‌تری داشته باشید و کسب‌وکارتان پایدارتر شود.

برخی از استراتژی‌ها مانند کوپن‌های تخفیف، ایمیل‌های خودکار و برنامه‌های وفاداری در بازگشت مشتریان مؤثر هستند.

11-عدم توقف پیگیری نتایج

مانند هر جنبه دیگری از کسب و کار، KPIهای شما برای موفقیت استراتژی بازاریابی درونگرا شما حیاتی هستند. این به شما کمک می کند مخاطبان خود را بهتر بشناسید و روی کانال ها و محتوای مناسب سرمایه گذاری بیشتری کنید.

علاوه بر این، این اعداد نشان می دهد که چگونه برنامه های شما محقق شده است و به شما کمک می کند تا بهتر و بهتر شوید. اگر نمی دانید کمپین شما چگونه پیش می رود و می خواهید چه چیزی را به خریدار خود جلب کنید، احتمالاً تصمیمات اشتباهی می گیرید و در این راه گم می شوید.

به همین دلیل، شما باید بهترین شاخص های عملکرد را برای استراتژی خود تعیین کنید و یک روش ردیابی برای ردیابی اعداد پیاده سازی کنید. پارامترهای حیاتی و ابزارهای گزارش خودکار برای تجزیه و تحلیل سریعتر و بهتر داده ها در دسترس هستند.

در ادامه مقاله بازا‌ر یابی درونگرا چیست جمع بندی و ننتیجه  گیری مقاله را عنوان خواهیم کرد همراه ما در ادامه مطالب وبلاگ لیدی تارگت همراه باشید.

بانوی هدف ارائه دهنده منحصر به فردترین خدمات طراحی سایت با پشتیبانی و مشاوره اختصاصی شما آماده است ویترین کسب و کار آنلاین شما را دگرگون کند.

چند مثال بسیار قابل درک از بازاریابی درونگرا

موارد زیر مثال‌هایی ساده و قابل درک از بازاریابی درونگرا هستند:

  1. مخاطب شما، برای پیدا کردن جواب یکی از سوال‌ها و یا نیازهای خود، در یکی ازشبکه های اجتماعی سرچ می‌کند و شما را پیدا می‌کند.
  2. مخاطب شما، توسط گوگل هوشمند و زیرک یا بقیه موتورهای جستجو به دنبال یک وب‌سایت می‌گردد و سایت شما را پیدا می‌کند. پس، اگر از اون بپرسید می‌گوید که خودش به سایت شما جذب و وارد شده است، نه اینکه شما با ارسال پیام او را ترغیب به بازدید از سایت خود کرده‌اید.
  3. یکی از دوستان و یا آشنایی شما، یک کتابچه‌ی آموزشی کوچک در خصوص  همه دمنوش‌های گیاهی و خواص آنها برای خودش دارد. آن کتابچه را به شما هدیه می‌دهد و بعد از مطالعه متوجه می‌شوید که یک شرکت آن را منتشر کرده است. محتوا به حدی متقاعدکننده و با کیفیت و عالی نوشته شده است که  شما تصمیم می‌گیرید که با شرکت تماس بگیرید و یک بار یکی از محصولاتش را  برای خودتان بخرید. این از اعتمادی است که شما به آن کتاب داشتید.

نتیجه

نتیجه گیری

با پیشرفت فناوری و نحوه زندگی و تعامل مردم ،انتظارات آنها از تجارت و فروش آنها تغییر کرده است. بازاریابی درونگرا به کسب و کارها کمک می‌کند تا با تغییرات همگام شوند ،تجربه خوبی برای مشتری ایجاد کنند. بازاریابی درون گرا را در تمامی ابعاد شرکت خود پیاده سازی کنید و مراحل مختلف آن را در تمامی بخش ها در نظر بگیرید. ، جذب مخاطب و تبدیل آنها به مشتری فقط کار تیم فروش است و خوشحال کردن مشتری تنها کار پشتیبانی و خدمات نیست.

دیگر مزایای بازاریابی درون گرا

علاوه بر مطالب گفته شده در مقاله بازاریابی درون گرا چیست؛ برای ایجاد ارتباط مستمر و پایدار بین کسب و کار خود و مشتریان، لازم است در تمام مراحل بازاریابی درون گرا و در مقابل بخش‌های مختلف سازمان احساس خوبی نسبت به مخاطبان داشته باشید. در بلندمدت، تصور مردم از برند شما به یک برند قابل اعتماد و مشتری محور تبدیل می‌شود. با اعمال بازاریابی درون گرا برای هر تیم، کسب و کار خود را رشد دهید، مشتریانی را جذب کنید که به رشد بیشتر شما کمک کنند و روابط بلندمدت با آنها ایجاد کنید.

 بانوی هدف برای بهبود کسب و کار من چه برنامه‌ای دارد؟

آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف با داشتن برنامه‌ای طولانی مدت ولی دقیق و کامل، رشد و توسعه کسب و کار شما را تضمین می‌کند تا شما هیچ وقت دچار سردرگمی نباشید. با داشتن برنامه عالی برای کسب و کارتان تلاش کنید. می توانید برای رشد کسب کار خود با آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف  جهت مشاوره  با مشاورین ما در ارتباط باشید و همچنین جهت اطلاع از تخفیف و جشنواره های بیشتر اینستاگرام لیدی تارگت مارا دنبال کنید.

سوالات متداول در مورد بازاریابی درون گرا

1.بازاریابی ربایشی چیست؟

اصطلاح بازاریابی درون گرا در فارسی به بازاریابی غارتگرانه  ترجمه شده است.هدف از بازاریابی که در سال های اخیر ، یافتن و پاسخگویی به نیازهای مشتری است و از این طریق بر توسعه برند تاثیر مثبت می گذارد. احتمالا تا اینجای مقاله کاملا مفهوم بازاریابی درون گرا چیست را درک کرده اید و علم کافی در خصوص مفاهیم پایه دارید.

2. محتوا در بازاریابی درون گرا چه جایگاهی دارد؟

بازاریابی محتوا زیرمجموعه ای از بازاریابی درون گرا است. بازاریابی محتوا به عنوان یک ابزار قدرتمند برای بازاریابی درون گرا استفاده می شود.

3.تفاوت بین بازاریابی درون گرا و برونگرا  چیست؟

در بازاریابی درونگرا، کسب و کار بر نیازهای مشتری تمرکز می کند و این نوع بازاریابی مشتری مدار است. در حالی که بازاریابی برونگرا فروشنده محور است. به عبارت دیگر، در بازاریابی برونگرا رویکردها به گونه ای است که مشتری را آزار می دهد، در حالی که بازاریابی درون گرا بر نیاز و مشکل مشتری تمرکز دارد.

4.تفاوت بین بازاریابی درونگرا و بازاریابی محتوا چیست؟

توجه به نیازهای مشتری و پاسخگویی به آنها. بازاریابی محتوا بر تولید، انتشار و توزیع محتوای ارزشمند برای جذب مشتری تمرکز دارد. بازاریابی درونگرا و محتوا معمولاً یکسان نیستند. اما از بازاریابی محتوا می توان برای توسعه استراتژی بازاریابی درون گرا استفاده کرد. کدام کسب و کارها به بازاریابی درون گرا نیاز دارند؟هر کسب و کاری می تواند از تکنیک های بازاریابی ورودی استفاده کند.  انتخاب مناسب ترین ابزار و روش ها برای هر نوع بسیار مهم است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن