اگر قصد کردهاید بیزینس خودتان راه بیاندازید اول باید تصمیمگیری کنید که میخواهید یک فروشگاه فیزیکی داشته باشید یا قصد کردهاید که یک سایت فروشگاهی بسازید. برای انجام این کار شما باید کاملا به این موضوع که سایت فروشگاهی چیست و این که لیست امکانات سایت فروشگاهی حرفهای شامل چه مواردی میشود، واقف باشید. شاید هم قصد دارید هر دو فروشگاه را در کنار هم راهاندازی کنید. برای این کار باید خودتان را جای مشتری قرار دهید.
باید در ذهن خود این موضوع را بازسازی کنید و اینگونه تصور کنید برای خرید کفش موردعلاقه خودتان به بازار رفتهاید؛ بنابراین لازم است برای رسیدن تا فروشگاه، از ماشین استفاده کنید و در نتیجه مجبور به رانندگی میشوید یا بابد با پای پیاده بروید که در هر دوصورت با شلوغی و ترافیک مواجه میشوید. حالا دیگر وارد فروشگاه شدهاید و بعد از جستجوی فراوان سرانجام به کفش دلخواه خودتان میرسید (البته این احتمال هم ممکن است پیش بیاید که در نهایت به کفش موردنظر خودتان نرسید!).
حالا به اصطلاح وقت پا زدن کفش است تا از اندازه، راحتی و ظاهر آن اطمینان حاصل کنید؛ بنابراین لازم است که در صف انتظار منتظر شوید که این کار وقت و حوصله زیادی را از شما میگیرد؛ اما اگر این عوامل شما را آزار میدهد وقت یا حوصله این خرید زمانبر را نداشته باشید یا به هر دلیلی ترجیح میدهید بدون خارج شدن از محل کار یا منزل تمام این مراحل را در خانه و بدون اتلاف وقت در ترافیک و شلوغی و صفهای انتظار انجام دهید چه باید کرد؟
بله قطعا راه سادهتری هم برای این کار وجود خواهد داشت، خرید اینترنتی! تقریبا همه ما تجربه هر دو نوع خرید را داریم و با تفاوتهای این فروشگاهها آشنا میباشیم و کاملا به مغازه فیزیکی چیست و سایت فروشگاهی چیست واقف هستیم، پس با بررسی تفاوتهای کلیدی آنها با هم شروع خواهیم کرد؛ اما قبل از آن یک تعریف کوتاهی از این فروشگاهها جهت آگاهی بیشتر ارائه میدهیم. با یکی دیگر از مقالات سایت بانوی هدف خدمت شما هستیم.
به چه فروشگاهی سنتی گفته میشود؟ فروشگاه سنتی چیست؟
بیشتر ما زمانی که لغت خرید به گوشمان میرسد به یاد جستجو در مراکز خرید و بازدید از مغازههای مختلف خواهیم افتاد. فروشگاههای سنتی در واقع همان پاساژها و مراکز خرید میباشند که در یک مکان خاص واقع شدهاند و مشتریان باید به صورت حضوری یا تلفنی خرید خود را از آن مغازهها انجام خواهند داد و پرداخت خودشان را به صورت نقد یا با استفاده از دستگاههای کارتخوان انجام داده میشود. در خرید سنتی مشتریان این توانایی را دارند که به صورت حضوری و از نزدیک محصولات را رویت کنند و آنها را مورد امتحان قرار دهند و بلافاصله بعد از خرید، خریدها را با خودشان به خانه بیاورند؛ البته هنوز هم افرادی پیدا میشوند که روشهای سنتی را ترجیح دهند، اما امروزه شیوهی خرید مردم تغییر کرده و بیشتر به سمت خرید اینترنتی تمایل دارند.
سایت فروشگاهی چیست؟ لیست امکانات سایت فروشگاهی آنلاین چیست؟
از زمان وارد شدن اینترنت به زندگی مردم برای خرید تعریف جدیدی به وجود آمده و تقریبا همهی ما تجربهی یک بار خرید online را داریم. امکانات وب سایت فروشگاهی محصولات و خدمات متفاوتی را از طریق فضای اینترنت و سایت برای فروش عرضه میکنند و قابلیتهایی مثل اتصال به سیستم بانکی، اتصال به سیستم پست، ارسال سفارش و .. را دارا میباشد. امکانات فروشگاه اینترنتی نسبت به خرید سنتی باعث میشود تا مردم به این نوع خرید بیشتر تمایل نشان دهند. مشتریان برای سفارش محصول موردنظر خود لازم است داخل سایت برود و کالا مورد نظر خودش را بیابد و بعد از انتخاب، روش پرداخت، ارسال و تایید سفارش، محصول برای آنها ارسال خواهد شد.
چه فاکتور های متفاوتی میان فروشگاه سنتی و اینترنتی وجود دارد؟
پس از بررسی و پاسخ به این پرسش یعنی سایت فروشگاهی چیست، حالا وقت آن شده که ویژگیهای سایت فروشگاهی و فروشگاه سنتی را با یکدیگر مقایسه کنیم. لیست امکانات فروشگاه اینترنتی به شرح زیر میباشد:
دسترسی پذیری
یکی از مهمترین فاکتورهایی که فروشگاههای آنلاین را از وبسایت فروشگاهی آفلاین و سنتی متمایز کرده است، مسئله محدودیت زمان میباشد. همانطور که در جریان هستید فروشگاههای سنتی دارای ساعت کاری هستند و بعد از اتمام این زمان، فرآیند خرید و فروش برای فروشنده و مشتری تمام میشود، اما یکی مزایای سایت فروشگاهی این است که امکان خرید به صورت ۲۴ ساعته وجود دارد و مشتریان در هر زمان از شبانه روز خواهند توانست هر محصولی را که بخواهند با استفاده از امکانات فروشگاه اینترنتی بخرند.
راحتی در خرید و صرفهجویی در زمان
همانطور که ذکر شد، برای خرید یک محصول از فروشگاه سنتی باید از خانه خرج شوید و شاید لازم باشد برای آن که به مغازه برسید تا آنجا مسافت زیادی را طی کرده تا به مغازه مورد نظر خود برسید؛ به همین دلیل زمان زیادی را از دست خواهید داد، اما شما میتوانید با استفاده از امکانات فروشگاه اینترنتی به عنوان یک مشتری در خانه یا محل کار بدون اینکه از یک مغازه به مغازه دیگری بروید، توضیحات لازم درباره محصول را مطالعه کنید و علاوه بر آن با خواندن نظرات خریداران و امکان مقایسه قیمتها، بهترین و ارزانترین محصولات را پیدا کنید و دقیقا چیزی را که مد نظرتان میباشد به کمک ویژگی های سایت فروشگاهی آنلاین آن را تهیه کنید.
باید این موضوع را هم در گوشه ذهن خود داشته باشید که در خرید سنتی حق انتخاب زیادی وجود ندارید و باید از میان محصولات داخل مغازه تقریبا مجبور به انتخاب محصولی میشوید که در مغازه موجود میباشد و در صورت نداشتن آن محصول باید گزینهای را انتخاب و بخرید که مطمئنا اولویت دوم یا سوم شما میباشد. در این صورت، احتمالا باید منتظر شوید تا آن محصول را دوباره مغازهدار تهیه کند تا شما بتوانید محصول مورد نظر خود را تهیه کنید؛ اما در خرید آنلاین شما محصولات زیادی برای انتخاب خواهید داشت و در صورت عدم موجودی، میتوانید بلافاصله همان محصول را از فروشگاه آنلاین دیگری خریداری کنید.
در فروشگاه سنتی هزینه محصولات توسط فروشنده قیمت گذاری خواهد شد و راهی هم نیست که بفهمید قیمت منصفانه هست یا خیر! اما در خرید آنلاین شما این توانایی را دارید که قیمت محصول را در سایتهای متفاوت مقایسه کنید.
محدودیت مکانی
فروشندگان محصولات به روش سنتی قادر نیستند تبلیغ محصول خود از منطقه جغرافیایی که هستند بیشتر گسترش دهند و بتوانند به فروش مناسب برسند. همین موضوع روی درآمد آن ها تاثیر بهسزایی دارد؛ چون فروشگاه فیزیکی محدود به یک مکان و منطقه میباشند و فقط مشتریان همان منطقه از حضور آن مغازه آگاهی دارند از آن ها خرید میکنند، اما امروزه امکانات فروشگاه اینترنتی برای فروشندگان این توانایی را ایجاد کرده است که با یک بازاریابی مناسب به مشتریانی با منطقه جغرافیایی متفاوت و بسیار دورتر اجناس خود را به فروش برسانند و سهم بیشتری از بازار را به دست بیاورند؛ چون با داشتن یک سایت فروشگاهی علاوه بر شهر خودتان میتوانید در سایر شهرها و یا حتی به صورت بینالمللی اجناس خود را بفروشید.
تفاوت ویژگی های یک سایت فروشگاهی و فروشگاه سنتی
فروشگاههای سنتی کمی نسبت به قبل کمرنگ شدهاند و رفته رفته جای خود را به فرذوشگاههای آنلاین میدهند. پس از پاسخ به این پرسش که سایت فروشگاهی چیست، حال با هم به بررسی تفاوتهای این نوع فروشگاهها با فروشگاههای سنتی بپردازیم:
هزینه
راهانداختن یک کسبوکار آنلاین و بهره بردن از امکانات فروشگاه اینترنتی نسبت به یک فروشگاه فیزیکی در همان اندازه هزینههای کمتری خواهد داشت، چون برای راهانداختن فروشگاه فیزیکی باید هزینههایی برای اجاره، رهن یا خرید مغازه پرداخت کنید حتی باید اندکی پول هم برای دکوراسیون مغازه خود کنار بگذارید؛ ولی در فروشگاه آنلاین هزینه که برای محل فروش نیاز ندارید. در بیشترین حالت تنها هزینه راهاندازی تهیه هاست از یک سرور مطمئن مثل diakuweb ست. این موضوع که یکی از امکانات سایت فروشگاهی میباشد.
تبلیغ و بازاریابی
در روش سنتی برای تبلیغ کسب وکار خودتان به هزینههایی مثل کارتهای ویزیت، بوروشورها و موارد مشابه نیازمند هستید، ولی در بستر اینترنت برای بازاریابی راههای زیادی پیش روی شما وجود دارد. یکی از بهترین پیشنهادات (seo) سئو و بهینه کردن سایت فروشگاهی است تا مشتریان این امکان را داشته باشند که با جستجو کردن کلمات در گوگل امکانات فروشگاه انلاین شما را ببینند که این مورد هم یکی دیگر از امکانات فروشگاه اینترنتی میباشد.
بازاریابی با استفاده از سئو (seo) کمی نیازمند زمان است ولی اگر تمایل دارید که در زمان کمتری امکانات فروشگاه اینترنتی شما دیده شود، این امکان برای شما وجود دارد که با پرداخت کردن هزینه و تبلیغات گوگل، امکانات فروشگاه اینترنتی خودتان را در مدت زمان کمتری برای مخاطبان به نمایش بگذارید. با دانستن این چند مورد احتمالا به فروشتان بیشتر از گذشته میشود؛ ضمنا حواستان باشد که از یک طراح یا شرکت طراحی سایت، چه امکانات طراحی سایت فروشگاهی را بخواهید تا چیزی را از دست ندهید.
پیشنهاد میکنیم مقاله طراحی سایت طراحی سایت با المنتور را مطالعه بفرمایید.
امکانات سایت فروشگاه چیست؟
اولین قدم برای ساختن یک سایت با ویژگی سایتهای فروشگاهی فروشگاه اینترنتی پرفروش و موفق این میباشد، که سایتتان تا جای ممکن امکانات مورد نیاز مشتریان را در انبار خود یا هر جای دیگری موجود داشته باشد. تجربه ثابت کرده است، مشتریان برای خرید بهجز قیمت، فاکتورهای دیگر هم برایشان میتواند مورد توجه قرار گیرد. بعضی از امکانات ممکن هست به ظاهر جزئی بیایند؛ اما قطعا کمکرسان مشتریانتان میشوند. یکی از امکانات فروشگاه اینترنتی خوب و مناسب سرعت آنها در پاسخگویی به مخاطب است.
ممکن است بخواهید بیش از 100 محصول مختلف در فروشگاهتان برای فروش بگذارید. طبیعتا این تعداد محصول را نمیتوان در یک صفحه از سایت گذاشت. پس یافتن یک محصول خاص از بین این همه محصول کار راحتی نمیتواند باشد و مشتری باید در سایت دنیال آن بگردد. مشتری مدتی زمانی را برای پیداکردن محصول در سایت میگذارد، اما اگر در همان چند ثانیه اول نتوانست محصول را درسایت بیابد، احتمالا فروشگاه را ترک خواهد کرد و به سراغ سایت بعدی خواهد رفت. این پیش فرض را داشته باشید که مشتری فروشگاه آنلاین کم حوصله میباشد. پس تمام تلاش خود را انجام دهید تا او را در همان ثانیه های اول محصول مورد نظر را برایش به نمایش بگذارید. اگر سایت شما میتوانست حاوی این قابلیت باشد، مشتری خیلی زود خواهد توانست به محصولی که در نظر دارد برسد.
این یکی از امکانات فروشگاه اینترنتی فوقالعاده در سایت میباشد که حتی در بعضی از سایتهای بزرگ و شناخته شده هم این ویژگی دیده نمیشود. یک نمونه آن سایت سایت آمازون است که علیرغم این تعداد فروش و مشتری که روزانه در حال خرید کردن از آن هستند، در جستجوی درون سایت خوب عمل نمیکند. اگر خودتان همین الان، یک محصول را در آن جستجو کنید، متوجه خواهید شد.
یکی از امکانات فروشگاه اینترنتی داشتن درگاه پرداخت متعدد است
بعضی از مشتریان بهجای پرداخت آنلاین و از طریق درگاه بانکی، برخلاف این عده که ترجیح برخی از خریداران بر این است که هزینه را در محل بپردازند. یا اینکه از گزینه کارت به کارت استفاده کنند، اگر در همان مرحله ثبت کردن سفارش، دست مشتری را برای حق انتخاب روش پرداخت باز و به عهده خود مشتری واگذار کنید، قطعا با رضایت بیشتری محصول را بخرد. معمولا سایتهای فروشگاهی حرفهای در مرحله ثبت سفارش، چندین گزینه برای پرداخت کردن هزینه دارند و مشتری هر کدام را به میل خود انتخاب خواهد کرد.
گزارش فروش یکی از امکانات سایت فروشگاهی میباشد
اگر آگاه نباشید چه مقدار فروختهاید و چه در حال اتفاق افتادن است، قطعا به مشکل بر خواهید خورد. به قول پیتر دراکر: «اگر چیزی قابل اندازه گیری نباشد، نمیتوان آن را بهبود بخشید.» این اتفاق در فروش سایت شما هم خواهد افتاد. شما تا از فروشتان آگاه نباشید (مثلا در فلان ماه چقدر فروختهاید و ندانید مشتریان به چه چیز بیشتر علاقه دارند، محصولات پرفروش و کم فروش کدامها هستند، کدام صفحه از سایتتان بازدید و نرخ تبدیل بیشتری را دارد و…) نخواهید توانست فروش خود را افزایش دهید.
شاید این اطلاعات بهظاهر بی اهمیت جلوه کند؛ اما این موارد دقیقا همان نکتههایی میباشد که بدون نیاز به هیچ شخص دیگر و هزینه اضافی میتوانید فروشتان را افزایش دهید. این دقیقا جزوی از امکانات سایت فروشگاهی آنلاین است؛ مثلا با زیر نظر گرفتن یکی از صفحات اصلی سایت، متوجه میشوید که یکی از صفحات سایت شما آن طور که باید نرخ تبدیل آن خوب نیست؛ پس برای بهبود، از مزایای طراحی برای لندینگ صفحه مورد نظر استفاده میکنید و محتوای آن را تغییر خواهید داد یا مثلا یکی از محصولات سایت، فروش خوبی دارد. آن محصول را برای ماه بعد موجودی آن را بیشتر میکنید.
محصولات را حرفهای و خیلی راحت مدیریت خواهید کرد
همه سایتها به شما اجازه خواهند داد که اطلاعات محصولاتتان را در پنل کاربری به ثبت برسانید؛ اما اگر بخواهید کمی در چیدمان صفحه تغییر دهید، قیمتها را عوض کنید و برایشان تخفیف در نظر بگذارید و… تازه جای خالی یک سیستم حرفهای را متوجه میشوید؛ مثلا یک سایت فروشگاهی حرفهای این امکان را فراهم میکند که بهصورت دسته جمعی تغییراتی را روی محصولات اعمال کند؛ یا اینکه بدون تغییر دستی، تخفیفات را ایجاد و به مرحل اجرا برساند.
امکان چت آنلاین در فروشگاه اینترنتی
در فروش اینترنتی مشتری شما و محصولتان را از نزدیک نمیتواند ببیند؛ احتمالا سؤالات زیادی برای پرسیدن دارد؛ مثلا اینکه آیا این محصول شامل گارانتی میباشد؟ از چه جنسی درست شده است؟ تاریخ انقضای چه زمانی فرا میرسد؟ از طرفی هم بهدنبال این میباشد که خیلی سریع جواب سؤالش را دریافت کند؛ در غیر اینصورت این امکان هست که از سایت شما برود و قید خرید از شما را میزند. در صفحاتی از سایت مانند وبلاگ، امکان گذاشتن نظرات برای شما وجود خواهد داشت؛ اما مسئلهای که مطرح میباشد این است که معمولا پاسخ گرفتن از جانب مشتری مدت نسبتا زیادی وقت نیاز دارد. در حالیکه میدانیم مشتری عجول است.
بهترین ابزار و امکان همان سیستم چت آنلاین برای سایتتان میباشد. با کمک آن، قادر هستید در همۀ صفحات سایت در کنار کاربر حضوری ملموس داشته باشید و جواب سؤالش را در لحظه ارائه کنید این کاری است که باید بر عهده مشاوران سایت خود بگذارید. یک سایت فروشگاهی خوب، از آنجایی که این امکان یکی از اصلیترین امکانات سایت فروشگاهی میباشد، بدون تردید تمام سایتها در فکر فراهم کردن چنین قابلیتی برای فروشگاه خود هستند.
برای مشتریان خود امکان فیلتر کردن نتایج جستجو را فراهم کنید
گاهی محصولات فروشگاه شما و دستههای آن آنقدر وسیع میباشند که مشتری گیج خواهد شد یا اینکه چون خود نسبت به احتیاجش کاملا واقف است و دقیقا میداند که چه محصولی را از چه برندی میخواهد، ترجیحش این است جستجو را در محدوده کوچکتری کار را ادامه دهد؛ برای مثال سایت آرایشی بهداشتی، مشتری بهدنبال محصولی شوینده برای پوست صورتش هست که قیمت آن زیر 200 هزار تومان باشد. پس باید محصولات پوستی که قیمت آنها کمتر از 200 هزار تومان میباشد را ببیند و از بین آنها انتخاب خود را انجام دهد. یکی از فیلترهای پرکاربرد همین فیلتر قیمت میباشد.
قابلیت تخفیف دادن و کوپن را روی قیمت محصولات خود اضافه کنید
گاهی میخواهید در مناسبتهای مختلف روی محصولات درصدی تخفیف ارائه بدید یا اینکه به بعضی از مشتریان همیشگی یا جدیدتان یک کوپن خرید محصول هدیه دهید. اگر قصد انجام این کار را برای فروشگاه فیزیکیتان دارید، مجبور هستید، قیمتهای بعد از تخفیف را خودتان بهصورت دستی وارد کنید، اما در یک فروشگاه اینترنتی که این قابلیت را دارد، خیلی راحت این اتفاق خوهد افتاد؛ یعنی نیازی ندارید که بهصورت دستی قیمتهایی تغییر کرده را در سایت بزنید. با مشخص بودن میزان تخفیف یا کوپن، قیمت خودکار محاسبه خواهد شد و به برای خریدار به نمایش گذاشته میشود.
سایتتان را ریسپانسیو طراحی کنید
طراحی وبسایت ریسپانسیو (RWD) یک فرآیند طراحی سایت میباشد باعث خواهد شد صفحات وب شما به خوبی بر روی انواع دستگاه ها و صفحات نمایش به خوبی مشاهده خواهد شد.
مزایا و معایب خرید و فروش به صورت اینترنتی و فروشگاهی
چرا خرید و فروش به صورت اینترنتی؟ خرید اینترنتی خوب است یا حضوری؟ دلایل خرید اینترنتی و خرید از فروشگاه اینترنتی مربوط میشود به مزایایی که خرید اینترنتی در برابر خرید سنتی و یا حضوری دارد. خرید اینترنتی نعمتی بزرگ است که دنیای تکنولوژی و وب سایت به ما هدیه داشته است. راهی مناسب برای پیشرفت اقتصادی دولت های بزرگ و تقویت اقتصادی خانوادهها محسوب میشود. بیشتر مغازهها برای فروش کالاها و خدماتشان از طریق وب سایت و اینترنت شروع به کار کردهاند و به رشد آن کمک بزرگی میکنند.
بیشتر افراد، حتی خریدهای سوپرمارکتی و کوچک خود را به صورت هفتگی و به شکل آنلاین انجام میدهند. بسیاری از شرکتها فقط فروش به صورت آنلاین دارند و فروش حضوری را به کل تعطیل کردهاند.
مزایای خرید به صورت اینترنتی
- نیاز به خروج از منزل به هیچ عنوان نیست.
2.نیازی به منتظر ماندن در صف خرید به خصوص در زمان سال نو یا شب یلدا و … نیست.
3.خریدی با آرامش کامل و بررسی نکات فنی کالا را تجربه میکنید.
4.تحویل کالا با صرف کوتاهترین زمان ممکن!
5.صرفهجویی در زمان و هدر نرفتن زمان استراحت شما
6.خرید بیواسطه از منبع اصلی و قیمت کاملا واقعی
7.امکان استفاده همزمان از پشتیبانی آنلاین در هر لحظه و هر کجا
8.خرید در فضایی کاملا شخصی با آرامش بالا
9.خرید از منبع اصلی بدون در نظر گرفتن مسافت حتی خرید از کل دنیا
10.خرید در هر زمان و ساعت از شبانه روز و حتی ایام تعطیل
- امکان تنوع سنجی بین محصولات
12.وجود حریم شخصی؛ کسی از محصولات خریداری شده شما مطلع نخواهد شد.
13.ممکن است امکان مرجوع کردن و بازگرداندن کالا در مدت زمان مشخصی مثلا یه دو تا شش روز را داشته باشید. این نکته ذکر شده خرید محصولاتی مانند کفش و لباس را آسان میکند.
14.امکان ارسال هدیه به صورت ناشناس توسط شما
15.عدم وجود فروشنده و دخالت او در خرید شما
معایب اصلی خرید اینترنتی
- ممکن است مشکلاتی در زمان ارسال کالا به وجود آید مثلا در زمان تعیین شده تحویل نشود یا کالا آسیب دیده باشد.
- ریسک کلاهبرداری در خرید اینترنتی وجود دارد.
- تعامل کمتر با جامعه و محیط اطراف
- زمان زیادی باید آنلاین باشید تا بتوانید محصولی باکیفیت پیدا کنید.
- مرجوع کالا ممکن است کمی زمانبر و شامل شرایط خاصی باشد.
- دقیق نمیدانید قرار است چه محصولی را تحویل بگیرید مگر آنکه بار اول نباشد که از آن فروشگاه خرید میکنید.
- مواجه شدن با سایتهای پیچیده یا با امکانات کم
- عدم وجود فرد راهنما در زمان بروز مشکل
- به دلیل نیاز به کیسه و کارتن برای بستهبندی، بر روی محیط زیست تاثیر مخرب دارد.
مزایای ایجاد فروشگاه اینترنتی برای فروشندگان و کارفرمایان
در این قسمت از مقاله سایت فروشگاهی چیست به بررسی مزایایی که فروشگاههای آنلاین برای فروشندگان فراهم میکنند میپردازیم:
- هزینه راه اندازی فروشگاه آنلاین بسیار کمتر از هزینه تامین محل دقیق فروشگاه و مغازه و هزینهی حقوق به کارمندان فروش است.
- فروشگاه از هر نقطهای در جهان میتواند فعال باشد و مدیریت شود.
- امکانات توسعه محصولات فروشگاهی با گذر زمان و مشاهده نوع رفتار مشتری
- نبودن محدودیت برای باز بودن فروشگاه و همیشگی بودن زمان خرید
- بررسی فروشگاه آنلاین و اندازهگیری مقدار موفقیت، بسیار آسان است.
- ازآنجایی که نیازی به ارائه خدمات معمول که در خرید حضوری لازم است مثل ارائه محصولات و توضیحات آن و رفتار و هدایت مشتری در کار نیست، میتوانید زمان خود را بر روی مسائلی مثل تهیه کالا و بررسی وضعیت و نوع کالاهای جدید یا ارائه خدمات و کالای جدید و نحوه ارائه هر چه بهتر آن بگذارید.
طراحی سایت فروشگاهی با بانوی هدف
شما میتوانبد از صفر تا صد راهاندازی یک سایت فروشگاهی پر فروش روی آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف حساب کنید چون این کار دقیقا تخصص ما میباشد. شما کار خود را ابتدا با:
- طراحی سایت
- سپس برای فهمیدن راهوچاه کار نیاز به یک مشاوره دیجیتال مارکتینگ دارید. (که بار اولرو مهمون لیدی تارگت هستی)
- بعد نیاز به دیده شدن داری پس به خدمات سئو لیدی تارگت احتیاج پیدا میکنی. (که بار اولرو مهمون لیدی تارگت هستی)
- اگر براب دیده شدن عجله داری بانوی هدف برای آن هم راه حل دارد و آن تبلیغات گوگل ادز در کنار تبلیغات کلیکی است.
- ضمنا مارا در اینستاگرام از طریق پیج لیدی تارگت میتوانید پیدا کنید.
سوالات متداول
مدت زمان طراحی سایت فروشگاهی چقدر است؟
مدت زمان طراحی سایت در شرکت های مختلف با توجه به حجم کاری متغیر میباشد. مجموعه ای که عهده دار طراحی و برنامه نویسی وب سایت شما هستند با توجه به حجم کاری خود ، پروژه شما را زمان بندی خوهند کرد. البته معمولا سعی بر این است که وب سایت شما بزودی آماده شود و در اختیار تان گذاشته شود.
وب سایت های فروشگاهی چه مشخصاتی دارند؟
تجربه کاربری بالا روند خرید بی دردسر محتوای با ارزش تبلیغات با هدف مشخص امکانات خاص برندینگ مناسب
چرا آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف را انتخاب کنیم؟
چون بانوی هدف با داشتن یک تیم تخصصی و کاملا حرفه ای، با افتخار در کنار شما برای رشد تجارت و کسب و کار شماست.