با مقالهای دیگر از آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف در خدمت شما عزیزان هستیم.
خیلی از ما از کارمندی خسته شدهایم و دست به اقدام به راه اندازی کسب و کار جدید که برای خودمان باشد بزنیم تا به قول معروف آقای خودمان باشیم. ایدههای راه اندازی یک کسب و کار چیست؟ چگونه کسب کار راه بیندازیم؟ مهارت های لازم برای راه اندازی کسب و کار را چگونه یاد بگیریم؟ تحقیق در مورد مراحل راه اندازی کسب و کار را از کجا شروع کنیم؟ اگر شکست بخوریم چه؟ اگر سرمایه کم داشتیم چه کاری انجام دهیم؟ سرمایه اولیه کسبوکار را از کجا تامین کنیم؟ و هزاران سوال دیگر. اینها تنها جزئی از دغدغه های کارآفرینان جوان محسوب می شود. یقینا، شروع یک تجارت برای بار اول بسیار دلهره آور است؛ چراکه حسی شبیه به قدم گذاشتن در دل تاریکی به انسان میدهد.
خوشبختانه برای راه اندازی کار جدید میتوانید از تجربه افرادی که این راه را رفتهاند بهره جویید و از موانع این مسیر پر پیچوخم با بهرهگیری از تجارب آنها عبور کنید؛ البته این را هم بدانید بین صرفا داشتن یک ایده خوب (به شرط داشتن یک ایده خوب) و راهاندازی موفق یک تجارت، تفاوت بسیاری وجود دارد که طی کردن آن مستلزم وجود ویژگیهای قدرتمند در شخص کارآفرین است. شرکتهایی همچون فیسبوک، اوبر، اینستاگرام و غیره مثالهای مناسب از این شرکتها هستند. دعوت میکنیم با یکی دیگر از مقالههای آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف با ما همراه باشید.
راه اندازی کسب و کار جدید
راه اندازی شغل جدید برای افرادی که تاکنون این کار را نکردهاند بسیار وحشتناک است؛ چراکه این کار نیازمند تلاش فراوان، شکستهای پیاپی و پشتکاری مستدام میباشد. آمارها نشان میدهد در کشور آمریکا طی ۱۰ سال گذشته میانگین شکست تا ۷۱ درصد بوده است؛ این بدین معنیست که اکثریت کسب و کارها نوپا با شکست مواجه میگردد. این شکست دلایلی همچون عدم برنامهریزی دقیق و ناآگاهی از چالشهای پیش رو دارد.
راه اندازی کسب و کار جدید چه مراحلی دارد؟
ایده برای شروع کسب و کار از مهمترین ارکان راه اندازی بیزینس میباشد؛ ایدهای که ارزش افزوده ایجاد کند. ایده برای شروع کسب و کار بسیار ضروری است. برای تبدیل ایده به راه اندازی کسب و کار پر درآمد ۱۱ مرحله وجود دارد. این مراحل عبارتند از:
- در نظر گرفتن چالشهای پیش روی کسبوکار
- ثبت شرکت برای حفظ امنیت داراییهای شرکت
- نوشتن بیزینس پلن یا طرح کسبوکار
- تامین بودجه لازم
- بهرهگیری از افراد متخصص و مجرب
- طراحی سایت و تعیین موقعیت مناسب برای شرکت (که این طراحی سایت با المنتور هم میتواند صورت بگیرد)
- تیم مجرب بازاریابی
- ایجاد پایگاه مشتریان
- نقطه قوت شرکت و ارزش افزوده محصولات یا خدمات
- تحلیل و بررسی دقیق رقبا
- ریسک پذیری
در نظر گرفتن چالشهای پیش روی کسبوکار
راه اندازی کسب و کار برای شما تعهد زیادی را ایجاد میکند؛ از اینرو میبایست قبل از شروع به کار در مورد منابع، از زمان و انرژی مورد نیاز، بهخوبی آگاه باشید. در ادامه مهمترین چالشهای پیشرو برای راه اندازی کسبوکار با کمترین هزینه و حداقل ریسک را بهصورت فهرست ارائه میدهیم:
- داشتن ایده برای راه اندازی شغل با درامد
- استخدام تیم اجرایی مجرب و کاردرست
- داشتن سرمایه مالی کافی
- کار کردن به صورت متمادی و پر تلاش
- داشتن پلن و افق دید مناسب
- مدیریت زمان
- توانایی برقراری تعادل بین کار و زندگی
- غنیمت شمردن وقت
- تجدیدنظر صورت پیاپی در استراتژیها
- انگیزه و اراده پولادین و ناامید نشدن در صورت مقبول واقع نشدن محصولات و خدمات توسط مشتریان.
کتابهای بیل اولت که با موضوع کارآفرینی نوشته شده است، در مورد تبدیل شدن به یکی از کارآفرینان در 24 گام مرجع خوبی برای شروع هستند و PDF آن را با نود درصد تخفیف با کلیک کردن روی لینک پایین بهدست آورید.
فایل PDF کتاب با 90 درصد تخفیف!
ثبت شرکت برای حفظ امنیت داراییهای شرکت
شما تا زمانی که شرکت خود را به ثبت نرساندهاید، داراییهای شما در صورت داشتن بدهی، در معرض خطر هستند که البته این کار هم بهطور کامل از داراییهای مالک شرکت محافظت نمی کند، ولی احتمال را تا حدی کاهش میدهد؛ بنابراین ثبت شرکت بهتنهایی کافی نیست و باید در کنار آن فعالیتهای دیگری برای حفظ مالکیت معنوی خدمات و محصولات شرکت صورت گیرد.
نوشتن بیزینس پلن یا طرح کسبوکار
برای راه اندازی کسبوکار باید ایده خود را تبدیل به طرح کسبوکار یا بیزینس پلن کنید. در این طرح، مواردی از قبیل فعالیتهای کلیدی شرکت، شرکا، مشتریان، هزینهها، نیروی اجرایی و انسانی و مواردی از این قبیل پیشبینی میگردد. کسبوکارهایی که قبل از شروع کار از این طرح استفاده میکنند، ابعاد کار را بهتر میسنجند و در خصوص چالشهای پیش رو، دید بهتری دارند؛ به عبارتی دیگر، این طرح مشروطی از آینده و فعالیتهای شرکت شماست.
تامین بودجه لازم
طبیعیست که برای راه اندازی کسبوکار درآمدزا، نیازمند سرمایه هستید. این میزان سرمایه، عدد ثابت و مشخصی ندارد و بسته به حوزه تخصصی و شرایط آن حوزه، وضعیت بازار و همچنین تحلیل رقبا متفاوت است. بدیهیست هزینه یک شرکت نوپا یا استارت آپ کوچک که از امکانات خاصی برخوردار نیستند، با در نظر گرفتن هزینههای تولید و حقوق و مزایای کارکنان باز هم بسیار کمتر از یک واحد تولیدی با کارکنان مجرب و ماشین آلات سنگین میباشد.
منابع اصلی تامین بودجه
همه بیزینس پلنها، بخشی بهعنوان برنامه مالی دارند که این برنامه شامل پیشبینی میزان فروش، پیشبینی سود و زیان و همچنین ترازنامه میباشند که درصد کثیری از بیزینسها (حدود 82 درصد) به دلیل مشکل در جریان نقدینگی شکست میخورند. از این صورتحسابهای مالی برای تعیین میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کار استفاده میشود. ارقام آن معمولاً بسیار بیشتر از آن میزان پیش بینی شده در ابتدا میگردد. فرض کنید افراد بسیاری بدون آنکه هزینه طراحی سایت یا اپلیکیشن را بدانند، پیشنهاد تولید آن را برای بیزینس خود میدهند، اما غافل از آن که در صورت ایجاد یک اپلیکیشن فروشگاهی کوچک، هزینهای به مبلغ ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار برای شما هزینه خواهد داشت و در صورت نداشتن چنین میزان پولی، باید روش دیگری را برای تامین مالی انتخاب کنید.
مطالعه روی کسبوکارها در آمریکا نشان می یک چهارم از وامهای تجاری به مشاغل کوچک تعلق میگیرد و مابقی مختص شرکتهای بزرگ است که قبلاً تاسیس شدهاند. این اختلاف زیاد در وامها بین شرکتهای کوچک و بزرگ به این دلیل است که بانکها به شرکتهای نوپا، سختتر از شرکتهای بزرگ و جا افتاده وام میدهند. راه دیگر تامین مالی، پیدا کردن افراد سرمایهگذار و توجیه کردن آنها از طریق بیزینس پلن مناسب و دیدن تیم اجرای شما میباشد که شانس مجاب کردن سرمایهگذار را برای شما افزایش میدهد. سرمایهگذارها به دو بخش تقسیم میشوند:
سرمایه گذاری نوع اول اصطلاحاً angel یا انجل هستند که سرمایهگذارانی از بخش خصوصی میباشند این افراد برای بیزینسهای کوچک تامین سرمایه مالی میکنند. سرمایهگذاران بعدی از نوع اصطلاحا venture capitalist هستند که این افراد، سرمایهگذارانی هستند که در مراحل اول در صورت مشاهده پتانسیل رشد اقدام به سرمایهگذاری میکنند و برای بازگشت نرخ سرمایه یا ROI خود مبلغی را با شما توافق میکنند.
بهرهگیری از افراد متخصص و مجرب
برای راه اندازی کسبوکار جدید نیازمند کارمندان و مدیران مجرب در حوزه تخصصی شما که به هدف کسب و کارتان کمک کند، میباشید. اگر از قوانین مالی و حسابداری اطلاعات زیادی ندارید، میتوانید از یک وکیل و یا مشاوره مالی خوب بهره گیرید که این موضوع در بلند مدت باعث صرفهجوییهای بسیاری در هزینههای شما میگردد. این افراد قادرند قوانین مالی را منطبق بر تجارت شما توضیح و از بروز مشکلات در آینده کسبوکار شما پیشگیری کنند. موارد دیگر ضروری برای تجارت شما، یافتن بیمه با پوشش و قیمت مناسب برای بیمه کسبوکار و افراد کارمند شماست؛ چراکه بیمه کارمندان از ضروریات کسب و کار شماست. همچنین میتوانید از مشاوران و فریلنسرها به صورت پروژهای بهره بگیرید.
طراحی سایت و تعیین موقعیت مناسب برای شرکت
راه اندازی کسب و کار اینترنتی، در مرحله اول نیازمند یک وبسایت و بعد از آن نیازمند یک مکان فیزیکی میباشید. فرقی نمیکند که این مکان فیزیکی یک دفتر کار، واحد تولیدی و یا یک مکان خرده فروشی به صورت مغازهای باشد. نیازی نیست سرمایه خود را صرف خرید ملک کنید. میتوانید واحدی را اجاره بگیرید؛ البته که خرید ملک برای کسبوکار شما در بلندمدت صرفه اقتصادی دارد. شما میتوانید سایت خود را همین الان ایجاد کنید و نیازی به منتظر ماندن برای راه اندازی کسبوکار خود نیستید؛ چراکه افراد بسیاری در حال جستجوی خدمات شما بهصورت آنلاین هستند و شما میتوانید برای معرفی کسبوکار خود بهصورت آنلاین شروع به کار کنید.
پیشنهاد ویژه!
سرعت گرفتن اینترنت و پیشرفت فضای وب به خصوص در میان جوانان باعث شروع فعالیتهایی به امید پولساز بودن در این حوزه شده است. فعالیتهایی که نسبت به سایر مشاغل از اقبال عمومی بیشتری برخوردار هستند. اشتغال در این حوزه هم مثل سایر مشاغل سختیهای خاص خود را دارد. با کمی دقت میتوانید متوجه شوید که امروزه همه در اینستاگرام در حال آموزش ترید کردن ارز دیجیتال و یا نحوه افزایش فروش هستند یا اینکه به شما راهکار برای افزایش فالوور میدهند. دلیل آن هم یک قانون ساده میباشد و آن قانون عرضه و تقاضا است. قانون عرضه و تقاضا میگوید زمانیکه در بازار نسبت به کالایی تقاضا پیش بیاید تولید و فروش آن محصول میتواند سود خوبی برای تولید کننده داشته باشد.
طبق این قانون تقاضا نسبت به این حوزه زیاد شده است و در نتیجه عرضه هم باید افزایش یابد تا پاسخگوی نیاز بازار باشد؛ اما اینکه چند درصد از این افرادی که آموزش میدهند خود از همین راه درآمد مناسبی دارند به هیچوجه قابل تشخیص نیست. جای دیگری که شامل حال قانون عرضه و تقاضا شده است سایتهایی هستند که مشغول به فروش کالا هستند و یا اقدام به ارائه خدماتی مثل
خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف
تمام فعالیت به شکل سایت به این سه مورد و صد البته حوزه تبلیغات که بهصورت تبلیغات پولی مثل تبلیغات کلیکی و کوکل اذز خلاصه میشود.
اگر میخواهید که یک سایت پر فروش داشته باشید چارهای جز رعایت این چهار اصل را ندارید. آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف تمام این موارد زا پوشش میدهد. برای کسب اطلاعات تنها کافی است با شمارهای که در سایت قید شده تماس بگیرید تا بهصورت رایگان مشاوره بگیرید.
میتوانید از طریق وبسایت اقدام به درآمدزایی و فروش کنید. بسیاری از شرکتهای بزرگی مانند تسلا از همین روش استفاده میکنند و قبل از ورود به بازار در سایت خود اقدام به پیش سفارش میکنند. کسبوکار شما بدون حضور در فضای آنلاین دوامی نخواهد داشت. بیشتر مشتریان احتمالی شما در فضای مجازی در حال سرچ هستند. شما برای رشد نیازمند حضور فعال در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام، اسنپ چت، توییتر و دیگر سوشال مدیاها هستید؛ پیشنهاد میکنیم این فرصت رایگان را از دست ندهید. در صورت تمایل میتوانید ما را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.
تیم مجرب بازاریابی
اگر کسبوکار شما دارای بهترین محصولات و خدمات دنیا هم باشد، در صورت دیده نشدن امکان موفقیت برای آن ممکن نیست. بههمین دلیل باید یک تیم متخصص بازاریابی استخدام کنید. مهارتهای مهم بازاریابی مورد نیاز برای کسبوکار شما شامل بازاریابی محتوایی، بازاریابی ایمیلی یا email marketing ، مشارکت در فروش یا affiliate marketing، بهینهسازی موتورهای جستجو، تبلیغات کلیکی و بازاریابی موتورهای جستجو میباشد. اگر کسبوکاری کوچک و محلی را استارت زدهاید، بازاریابی سنتی را نیز فراموش نکنید. این بازاریابی شامل تبلیغات رادیویی، تلویزیونی، تراکتی و یا بهصورت بیلبورد میباشد.
درست است که روشهای سنتی همچنان موثر هستند، اما فعالیتهای بازاریابی برونگرا مانند گذشته کارآمد نیست. شما میتوانید با داشتن اطلاعات بازاریابی محدودی، از یک مدیر بازاریابی خوب بهره گیرید؛ چراکه فعالیتهای بازاریابی از مهمترین پارامترهای موفقیت استارتاپ شما خواهد بود. بسیار حائز اهمیت است که بودجه مناسبی به بخش بازاریابی تخصیص دهید و نحوه توزیع آن را در کانالهای مختلف تعیین کنید. این کار نیازمند برنامه ریزی میباشد؛ چراکه با برنامهریزی دقیق میتواند نرخ بازگشت سرمایه را برای هر کمپین تبلیغاتی به حداکثر میزان خود برسانید.
نقطه قوت شرکت و ارزش افزوده محصولات یا خدمات
مشخص کنید که وجه تمایز محصولات شما چیست و تمامی کارمندان و پرسنل شرکت خود را توجیه کنید؛ چراکه این کار باور تکتک اعضای تیم شما را نسبت به کار و محصولی ارائه میدهید، افزایش میدهد و منجر به انسجام و یکپارچگی شرکت شما میگردد. شما باید آنها را متقاعد کنید که کسبوکاری منحصربهفردی دارید و در جلسات خود بر روی این موضوع تاکید کنید که استفاده از محصولات شما چه میزان و چگونه مشکلات افراد را برطرف میکند.
ایجاد پایگاه مشتریان
بعد از اینکه مراحلی همچون طراحی و ایجاد وبسایت شروع به کار کردن، در آغاز فعالیت شبکههای اجتماعی و تشکیل تیم بازاریابی مجرب برای کسبوکار شما فراهم شد تا از مشتریان خود دعوت بهعمل آورید. برای کارایی بهتر در تجارت خود باید از ترفندهایی استفاده کنید تا مشتریان شما بارها و بارها از شما خرید کنند؛ به همین دلیل نیازمند واحدی به اسم پشتیبانی از مشتریان میباشید. همانطور که میدانید مشتریان، دارایی اصلی تجارت شما هستند و باید اعتماد آنها را جلب کرد. دانستن این نکته حائزاهمیت است که شما از مشتریان فعلی در مقایسه با مشتریان جدید درآمد بیشتری خواهید داشت. مشتریان گذشته را حفظ کردن منجر به صرفهجویی برای هزینه جذب مشتریان جدید شما کمک میکند؛ چراکه هزینه حفظ مشتریان فعلی به مراتب کمتر از جذب مشتری جدید میباشد.
تحلیل و بررسی دقیق رقبا
اگر میخواهید در کسبوکار خود موفق شوید، باید از محصولات و خدمات رقبای خود آگاهی داشته باشید و آنها را بهطور دقیق بررسی کنید. همچنین باید پیشرفتها و اطلاعیههای آنان را زیر نظر داشته باشید. شما باید در هر مرحله از کسبوکار خود رقبای اصلی خود را بشناسید، مزیت رقابتی خود را به صورت واضح بدانید، نقاط قوت و ضعف خود و رقبا را کاملاً بشناسید و از موانع ورود به حوزه تخصصی خود کاملا آگاه باشید.
ریسک پذیری بالا
شما به عنوان کسبوکاری نوپا باید آماده هر نوع اتفاق غیر منتظره باشید؛ چراکه راه اندازی کسب و کار آسان نیست و باید برای موانع و چالشهای پیش روی آن برنامهریزی کنید. مشکلات در هر مرحله شما را قویتر و آمادهتر برای مراحل بعدی میکند. در مسیر راه اندازی کسب و کار همه چیز الزاما آرام و بیمشکل نخواهد بود. گاهی اوقات شرایط در کنترل شما نیست. کارمندان زیادی به شرکت شما میآیند و اخراج میشوند و در تصمیمات و دوراهیهای سختی مواجه میشوید. باید از اشتباهات خود درس بگیرید و به جلو گام بردارید و از تلاش کردن غافل نشوید و بر مشکلات فائق آیید.
امیدواریم از مقاله چطور در راه اندازی کسب و کار جدید موفق شویم؟نکاتی حیاتی راه اندازی کسبوکار راضی بوده باشید و با ثبت نظر ما را در بهبود محتوایی سایت بیش از پیش کمک کنید.