افزایش سرعت سایت وردپرسی

راهکارهای موثر برای افزایش سرعت سایت وردپرس

یکی از مهمترین و موثرترین موضوعات موجود در بازاریابی اینترنتی، افزایش سرعت سایت می‌باشد. این موضوع یعنی افزایش سرعت سایت وردپرس بسیار حائز اهمیت است. با این رقابت تنگاتنگی که بین کسب‌و‌کارهای آنلاین وجود دارد می‌توان گفت چند ثانیه تاخیر در سرعت سایت منجر به شکست تجارت آنلاین خواهد شد. 

کاربران برای سایتی که سرعت لود پایینی دارند صبر نمی‌کنند و خیلی سریع از سایت خارج می‌شوند و به سایت دیگری مراجعه می‌کنند؛ در نتیجه منجر به نرخ پرش بالای آن سایت می‌شود و این موضوع در نهایت تجربه خوبی را برای مسئولان سایت رقم نخواهد دزد؛ چرا‌که ادامه این روند منجر به ورشکستگی آنان خواهد شد. غایت نهایی گوگل همیشه رضایت مخاطبان است؛ از آنجایی‌که یکی از فاکتورهایی که می‌توان از طریق آن رضایت مخاطب را جلب کرد، افزایش سرعت سایت وردپرس شماست؛ لذا اگر قصد دارید تا در جایگاه بالاتری نسبت به رقبای خود در جستجو گوگل قرار بگیرید، افزایش سرعت سایت خود را جدی بگیرید.

در این مقاله مواردی که در افزایش سرعت سایت شما نقش دارند را با هم بررسی کنیم و به تمامی جزئیات و نکات اصلی این موضوع بپردازیم. با ما همراه باشید. دعوت می‌کنیم با یکی دیگر از مقاله‌های آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف با ما همراه باشید.

سرعت سایت بالا چقدر است؟

آمارهای منابع معتبر جهانی، سرعت مناسب برای وب‌سایت را 1 ثانیه در نظر می‌گیرند، اما به‌صورت استاندارد سرعت مناسب برای سایت، 1 تا 3 ثانیه می‌باشد؛ یعنی اگر سرعت سایت شما در این بازه زمانی باشد هیچ مشکلی از لحاظ سرعت در سایت شما وجود ندارد.

استاندارد دیگری که در این خصوص تعریف شده است، فاصله بین ۳ تا ۷ ثانیه می‌باشد. اگر سرعت سایت شما در این بین باشد نرخ کمتری از ترافیک و بازدید کاربران را دریافت می‌کنید، اما اگر زمان بارگذاری سایت شما بیش از ۱۰ ثانیه شود یقیناً سرعت سایت شما پایین است و مشکلات زیادی را برای جذب ترافیک در سایت شما ایجاد خواهد کرد. سرعت میانگین اینترنت ایران از حد استاندارد جهانی پایین‌تر است؛ لذا برای سایت‌های ایرانی 1 الی 2 ثانیه تاخیر نیز قابل توجیه است. اگر دوست دارید طراحی سایت یاد بگیرید پس طراحی سایت با لاول را بخوانید که مهارت و تخصص خود را بالا ببرید.

سرعت سایت بالا چقدر است

بررسی سرعت وب سایت وردپرسی شما

با اندکی جستجو در فضای اینترنت، ابزارهایی پیدا می‌کنید که سرعت وب سایت شما را آنالیز می‌کنند و گزارش دقیقی از سرعت سایت به شما نمایش می‌دهند. عوامل متعددی در میزان سرعت سایت شما موثر است. عواملی نظیر حجم تصاویر موجود در سایت، تعداد کوئری یا درخواست‌هایی که از سایت شما به سمت سرور ارسال می‌شود، فاصله سرور شما تا مخاطبان‌تان، مکان مخاطبان‌تان، بهینه بودن فایل‌های css و js  و مواردی از این قبیل. برای بررسی سرعت سایت خود می‌توانید از یکی از ابزارهای زیر استفاده کنید. برای این کار کافی‌ست وارد یکی از این وب‌سایت‌ها شوید و منتظر ارائه گزارش نهایی برای سرعت سایت خود شوید:

  1. gtmetrix.com
  2. WebPageTest.org
  3. s.Pingdom.com
  4. PageSpeed ​​Insights

عوامل موثر در سرعت سایت وردپرس

عوامل متعددی در افزایش سرعت سایت وردپرس نقش دارند. در این بخش به برخی از این عوامل اشاراتی خواهیم کرد:

عوامل موثر در سرعت سایت وردپرس

کش یا cache کردن

یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود سرعت سایت، استفاده از افزونه‌های کش است. کش یا cache مجموعه‌ای از دیتاهای ذخیره شده است که به‌صورت موقت در مرورگر سایت‌ها ذخیره شده تا به کاربران دسترسی سریع ای بدهند. زمانی که آدرس وب‌سایتی در url وارد می‌شود چندین عملیات با هم اجرا می‌شود تا سایت به‌طور کامل در صفحه به نمایش درآورده شود.

اگر بتوان برخی از این فرایندها را در مرورگر کاربران ذخیره کرد سرعت باز شدن سایت، برای کاربران ما افزایش پیدا می‌کند که این اطلاعات در حافظه نهان مرورگر ذخیره می‌شود و به آن کش (cache) گفته می‌شود. سایت‌های وردپرسی هم مانند دیگر سایت‌ها از این قاعده مستثنا نیستند. هربار که کاربری از سایت شما بازدید می‌کند، وب‌سایت وردپرسی شما اطلاعات را از پایگاه داده یا دیتابیس می‌خواند. برای نمایش اطلاعات، عملیات دیگری بر روی سرور انجام می‌شود که برای شما قابل نمایش نیست. در مقاله وردپرس چیست نیز ما صفر تا صد نکات را برای آموزش سایت وردپرس چیست به شما عزیزان یاد داده ایم.

در صورت تکرار تمام این عملیات سرعت سایت وردپرسی شما کاهش پیدا می‌کند که برای رفع این مشکل این مراحل را با استفاده از حافظه کش، در مرورگر مخاطبان ذخیره می‌کند تا در مراحل بعدی باز شدن سایت شما درخواست‌های کمتری بین مخاطب و سرور جابجا شود و سایت سریع‌تر باز شود.با استفاده از این ابزارها باعث می‌شوید تصاویر و فایل‌های موجود در سایت شما بهینه شود و در سایت شما عملیات بارگذاری یا لود با سرعت بیشتری انجام شود.  در مقاله تبلیغات ppc چیست ما کامل ترین نکات را درباره این نوع نکات توضیح داده ایم . پس بخوانید که از درامد میلیونی عقب نمانید.

انتخاب هاست خوب

شاید بتوان گفت مهمترین و موثرترین عامل برای افزایش سرعت سایت وردپرسی، نوع هاست آن است. برای اجرای یک صفحه، درخواست لود آن آدرس اینترنتی توسط کاربر در مرورگر ارسال می‌شود. این درخواست به سمت سرورها ارسال می‌گردد و پس از آن سرورها روی آن درخواست دریافت شده عملیاتی انجام می‌دهند و آن را به پایگاه داده منتقل می‌کنند. پس از بررسی و پاسخ  درخواست‌ها توسط دیتابیس، پاسخی به سرور ارسال می‌کند. نهایتاً سرور، پاسخ دریافت شده از دیتابیس را به سمت مرورگر ارسال می کند و نتیجتا تبدیل به مشاهده برای کاربران می‌گردد.

انتخاب سیستم مدیریت محتوای متناسب با تجارت شما

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار برای افزایش سرعت سایت وردپرسی شما مربوط به سیستم مدیریت محتوا یا CMS می‌شود. انتخاب نامناسب این سیستم یکی از اشتباهات بزرگی است که بسیاری از وبمستران مرتکب می‌شوند. حتی از نظر کارشناسان، این عامل مهمترین فاکتور برای افزایش سرعت سایت وردپرس به‌حساب می‌آید. با وجود اینکه تعداد زیادی CMS وجود دارد، اما برخی از آنان اعتبار و طالب بیشتری در بین کاربران دارد. یکی از این مزیت‌ها نیز کمک به سرعت بارگذاری محتوای یک سایت می‌باشد. این سیستم‌ها از لحاظ سرعت و امنیت و دیگر مسائل تفاوت‌های اندکی با یکدیگر دارند. به‌طور کلی انواع سیستم های مدیریت محتوای مرسوم که برای سایت‎‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، عبارتند از:

  • وردپرس (WordPress)
  • دروپال (Drupal)
  • جوملا (Joomla)
  • اسکوار اسپیس (Squarespace)
  • هاب اسپات (HubSpot)

تصاویر کم حجم

حجم تصاویر عامل دیگری است که در افزایش سرعت سایت وردپرس نقش تعیین کننده‌ای دارد. سعی کنید از ابعاد استانداردی برای تصاویر سایت خود استفاده کنید و با کمترین حجم و بالاترین کیفیت آنها را بارگذاری کنید. برای ویرایش تصاویر از نرم‌افزارهایی مانند فتوشاپ کمک بگیرید علاوه بر این افزونه‌هایی هم وجود دارد که بهینه سازی تصاویر شما را به صورت خودکار انجام می‌دهند. از جمله این ابزارها:

 بهینه کردن فایل های css

کد های css به‌منظور زیبا‌یی و ارائه رابط کاربری جذاب استفاده می‌شوند که در صورت استفاده بیش از حد این کدها، سرعت سایت کاهش می‌یابد. باید  این کدها را فشرده‌سازی کرد؛ به گونه‌ای که بر روی عملکرد آنها تاثیری نداشته باشد. این کار منجر به افزایش سرعت سایت وردپرسی شما می‌گردد.

استفاده از CDN

موقعیت مکانی سرورهای هاست شما تاثیر زیادی در بارگذاری سایت شما دارد؛ برای مثال اگر سرورهای هاست شما در کشور آمریکا باشد و اکثر کاربران شما از کشور ایران باشند، سایت شما برای کاربران کندتر باز می‌شود و برای کاربرانی که داخل آمریکا هستند این سرعت لود بسیار بالاتر است. هرچه فاصله سرورهای میزبانی از کاربران دورتر باشد، سرعت در سایت کمتر است؛ بنابراین باید به دقت بررسی کنید سایت شما برای چه کاربرانی ایجاد شده است و پس از آن سروری باکیفیت در نزدیکترین محل از کاربران خود انتخاب کنید.

استفاده از CDN

CDNها نوعی از سرور‌ها هستند که در کشورهای مختلف قرار دارند و وظیفه انتقال سریع محتوای سایت را بر عهده دارند. به این صورت که محتواهایی شامل عکس‌ها و فیلم‌ها را در سرورهای خود ذخیره و پس از آن منتقل می‌کنند. کاربرد دیگر این CDNها جلوگیری از حملات مخرب DDOS است. هنگام اتصال سایت ما به CDN محتوای سایت ما به‌عنوان کش در سرورهای آن قرار می‌گیرد.

به‌طور کلی با اتصال  CDN به سایت، اگر کاربری در آمریکا آدرس سایت ما را در مرورگر خود وارد کند، اطلاعات سایت ما از نزدیک ترین سرورهای CDN در آمریکا برای کاربر ما در آن کشور ارسال می‌شود؛ بنابراین سایت به سرعت برای کاربران در آن کشور باز می‌شود. کاربران آمریکایی سایت ما اطلاعات و محتویات سایت ما را از نزدیک‌ترین سرور CDN به خود دریافت می‌کنند. این قابلیت منجر به افزایش سرعت سایت وردپرس می‌شود. همچنین امنیت تایید شما افزایش پیدا می‌کند، پهنای باندی کمتری استفاده می‌گردد و محتوای سایت شما ما همیشه در دسترس در تمام نقاط دنیا می‌گردد.

افزایش سرعت سایت وردپرس با استفاده از افزونه های کش

برای افزایش سرعت سایت نیاز به دانش کدنویسی ندارید و کافی‌ست کار را به افزونه‌ها بسپارید. با استفاده از افزونه‌ها می‌توانید اقدام به افزایش سرعت وردپرس کنید. برای این‌کار وارد پنل مدیریت شوید و چند گزینه را صورت تیک بزنید تا این کار برایتان انجام گردد. در ادامه یکی از مهمترین افزونه‌های کش کردن را با هم مختصرا بررسی می‌کنیم:

افزونه wp rocket

افزونه راکت رابط کاربری بسیار آسانی دارد. در صورتی که با اصطلاحات فنی سایت آشنایی ندارید با ورود به بخش تنظیمات مربوط به کش کردن به‌سادگی می‌توانید آنها را فعال کنید. این افزونه کاربردهای دیگری نیز دارد. دیگر کاربردهای این افزونه شامل فشرده‌سازی فایل های وردپرس یا اصطلاحا  Gzip Compression، بهینه سازی فایل های css و اتصال به CDN می‌باشد. پلاگین wp rocket فقط نسخه پولی دارد و قیمت آن هم ۴۹ دلار می‌باشد.

افزونه wp rocket

استفاده از روش keep alive

برای نمایش یک وب سایت کاربر با مرورگر به سرور درخواست ارسال می‌کند که این درخواست‌ها به‌عنوان HTTP Requests شناخته می‌شود. هدف از این ارتباط اولیه دریافت مجوز برای دسترسی به اطلاعات درون سایت می‌باشد بعد از تایید درخواست توسط سرور اکنون مرورگر به فایل‌های اصلی ذخیره شده بر روی سرور دسترسی پیدا می‌کند.

این موضوع باعث می‌شود هر بار که صفحات یک وب‌سایت بارگذاری می‌شوند زمان زیادی از دست برود و سرعت لود نهایی آن وب‌سایت کاهش یابد. روش Keep Alive برای رفع همین مسئله ارائه شده است. با فعال کردن این ویژگی، بستری فراهم می‌کنید که برای هر QUERY یا درخواست یا ارسال هر فایل نیازی به اتصال اولیه نیست. 

در واقع به کمک روش Keep Alive سرور سایت فقط برای اولین بار درخواست‌ها را دریافت می‌کند و بقیه اطلاعات را به صورت همزمان برای مرورگر ارسال می‌کند. در این حالت مرورگرها نیازی به ارسال درخواست برای هر فایل ندارند. از طریق پیاده‌سازی این سیستم، سرعت دریافت و انتقال اطلاعات بین کاربر و سرور به میزان قابل توجهی بهبود می‌یابد. 

بهینه سازی قالب سایت

یکی از راه‌های افزایش سرعت سایت وردپرسی شما مستقیماً ارتباط به قالب و تم اصلی سایت شما دارد. اگر قالب کنونی سایت شما غیر استاندارد است، نسبت به بهینه سازی آن اقدام کنید تا تاثیر شگفت‌انگیز آن را بر روی سایت خود مشاهده کنید، اما اگر قالب مورد نظر شما آماده به‌روزرسانی نیست، برای سایت خود یک قالب جدید آماده کنید. پیشنهاد می‌کنیم برای این مورد با یک طراح وب مجرب مشورت کنید. همچنین می‌توانید برای مشاوره و انجام خدمات طراحی سایت با مشاورین آژانس دیجیتال مارکتینگ لیدی تارگت به‌صورت رایگان مشاوره بگیرید. سایتی را می‌توان موفق نامید که در سه عنصر تجربه کاربری UX، رابطه کاربری UI و همچنین سازگاری با موبایل به‌صورت عالی عمل کند. اگر تصمیم به طراحی جدید یک سایت دارید این سه عامل را جدی بگیرید.

حذف بخش های اضافی سایت

بسیاری از سایت ها از اسکریپت‌های مختلف و زیادی استفاده می‌کنند که نیازی به وجود  آنها نیست و تنها منجر به کاهش سرعت سایت می‌شوند. برای مثال استفاده از اسکریپت‌های نظرسنجی، باکس‌های سوشال مدیا و دیگر موارد که حضورشان سرعت سایت را کاهش می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم بهترین‌ آن اسکریپت‌ها را نگه دارید و موارد اضافی را حذف کنید. برای شناسایی اسکریپت‌های خارجی سایت خود می‌توانید از سایت Pingdom استفاده کنید و ببینید که کدام یک از آنان بیش از سایر قسمت‌های سایت نیاز به زمان بیشتری برای لود دارد. از این طریق می توانید موارد غیر ضروری را شناسایی و پس از آن اقدام به حذف آنها کنید.

نتیجه گیری

در این مقاله ابزارهایی را نام بردیم که سرعت وب‌سایت خود را بررسی کنید. پس از آن به ارائه راهکارهایی برای افزایش سرعت سایت وردپرسی پرداخته شد و مواردی از آنها را با جزئیات بیشتری بررسی کردیم. برای انجام خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس می‌توانید به مشاورین ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ بانوی هدف ارتباط بگیرید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید ما را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن